Avantaje oferite de Euro Personal SRL pentru perfectionarea continua

Iasi - 16 aprilie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Industrie, Imobiliare

Live site

Cunoscutul furnizor de formare profesionala Euro Personal SRL Iași deschide noi oportunitati de dezvoltare pentru cariera iesenilor și nu numai. Societatea desfăşoară programe de perfecţionare şi iniţiere în domenii de interes actuale, acoperind atât cererile ieşenilor cât şi pe cele ale doritorilor din alte oraşe.

Avantaje oferite de Euro Personal SRL pentru perfectionarea continua

Cunoscutul furnizor de formare profesionala Euro Personal SRL Iași deschide noi oportunitati de dezvoltare pentru cariera iesenilor și nu numai. Societatea  desfăşoară programe de perfecţionare şi iniţiere în domenii de interes actuale, acoperind atât cererile ieşenilor cât şi pe cele ale doritorilor din alte oraşe.

Atracţia manifestată către cursuri precum Autocad, Programare – Web design, Limbi străine sau WinMentor a crescut odată cu cererea acestora pe piaţa muncii. Indiferent că au urmat aceste cursuri pentru diplomă sau pentru aprofundarea cunoştinţelor, cei mai multi clienţi au fost deosebit de mulţumiţi de prestaţia formatorilor şi de capacităţile şi competenţele dobândite în urma cursurilor, care au determinat obţinerea unui job mai bine plătit sau creşterea pe scară ierarhică în compania în care aceştia lucrează.

Opoortunităţi reale pe piaţa locurilor de muncă le reprezintă şi aspectele legate de personalitate, managementul timpului sau vorbirea concomitentă a mai multor limbi străine, de aceea foarte mulţi clienţi ai firmei Euro Personal optează pentru cursurile de Formator, contabilitate şi limbi străine precum germană, italiană şi engleză, cele mai cerute la momentul actual  de către companiile cu profil internaţional.

Deşi perfecţionarea continuă este cel mai adesea asociată cu cariera, aceasta poate funcţiona și independent, doar cu scopul de a ridica din punct de vedere intelectual sau cultural persoana respectivă; astfel, dintr-o analiză succintă asupra profilului clienţilor firmei, reiese că foarte mulţi cursanţi de vârsta a treia sau chiar tineri absolvenţi, au parcurs un modul de limbi străine sau de utilizare calculator doar pentru a fi cu un pas mai aproape de preocupările societăţii moderne, pentru a comunica mai uşor sau pur şi simplu pentru îmbogăţirea cunoştințelor generale.

Toate datele despre firma se pot obtine de pe site-ul www.europersonal.ro

Testimoniale:

Deşi am terminat o facultate de profil tehnic nu am reuşit să fiu contactat de nici o firmă, însă după finalizarea cursului de Autocad am avut 3 interviuri, iar acum astept răspuns. (Bogdan M. Iaşi)

Am făcut cursul de utilizare calculator pentru  a  putea folosi calculatorul la fel ca şi copiii mei (Teodor N. Iasi)

Am optat pentru un curs de Engleză doar pentru a-mi reaminti ceea ce ştiam în tinereţe (Tinica C. Iasi)

Despre www.europersonal.ro

Euro Personal SRL Iasi - lider pe piata ieseana de formare profesionala isi extinde activitatea in toate orasele mari din tara. Oferta noastra de cursuri cuprinde o paleta larga de programe ce pot fi consultate pe www.europersonal.ro si pe www.trainingcariere.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-europersonal-ro/avantaje-oferite-de-euro-personal-srl-pentru-perfectionarea-continua