CURS CONTABIL AUTORIZAT ANC, IASI, IANUARIE 2013

Iasi - 17 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate

EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor Bucuresti) organizeaza la Iasi in luna IANUARIE 2013 curs autorizat de CONTABIL, cod COR 343302.

EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor Bucuresti) organizeaza la Iasi in luna IANUARIE 2013 curs autorizat de CONTABIL, cod COR 343302. Durata este de 60 de ore, pretul este de 645 lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei.

            Cursul se adreseaza tuturor absolventilor de liceu si studii superioare care doresc sa se initieze in contabilitate, care doresc sa-si deschida un PFA sau o societate comerciala.

            La acest curs se predau notiuni despre:

-          Functiunea conturilor,

-          Articole si inregistari contabile,

-          Legislatie contabila,

-          Fiscalitate,

-          Situatii centralizatoare,

-          Exemple practice si formulare folosite in mod curent.

Absolventii vor primi DIPLOME CU ANTETUL MINISTERULUI MUNCII SI MINISTERULUI EDUCATIEI VALABILE SI IN UE si cate un supliment descriptiv care enumera competentele dobandite conform standardului ocupational.

 

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:

-          Minim diploma de Bacalaureat (SE ACCEPTA PARTICIPANTI CU STUDII MEDII)

-          Copie dupa buletin

-          Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul)

-          Jumatate din taxa

Locurile sunt limitate si se vor completa in ordinea inscrierilor.

Locatia desfasurarii cursului este Iasi, str. Garii nr.2 (Rapa Galbena, intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

 

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro.

Despre www.europersonal.ro

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati.

Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 22 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle