Curs de limba germana incepatori, Iasi, Mai 2013

Iasi - 29 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Live site

Euro Personal va organiza in Iasi o noua serie a cursului de limba germana incepatori in luna MAI 2013.

Curs de limba germana incepatori, Iasi, Mai 2013

Euro Personal va organiza in Iasi o noua serie a  cursului de limba germana incepatori in luna MAI 2013. Doritorii se pot inscrie la cel mai bun curs de limba germana din Iasi pentru ca pe parcursul a celor 40 de ore informatiile invatate permit deprinderea urmatoarelor abilitati:

 -          Conversatie la nivel incepatori - mediu in limba germana,

-           Imbunatatirea vocabularului si folosirea acestuia in mod adecvat,

-           Invatarea si folosirea gramaticii in mod corect,

-           Abilitatea de a purta conversatii pe diferite teme.

Chiar daca esti incepator sau poate ca ai luat contact cu limba germana, abilitatile dezvoltate in cadrul cursului nostru fac diferenta fata de celelalte cursuri de limba germana existente pe piata formarii profesionale din Iasi.

Costul cursului este de 505 lei si include taxa de curs, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Cursul se desfasoara pe parcursul a 10 sedinte care se fixeaza de comun acord la prima sedinta de curs, orele desfasurandu-se de 2-3 ori pe saptamana.

Vino la EURO PERSONAL si vei avea parte de cel ma bun raport calitate-pret!!!

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro, www.trainingcariere.ro

Despre www.europersonal.ro

Euro Personal SRL Iasi - lider pe piata ieseana de formare profesionala isi extinde activitatea in toate orasele mari din tara. Oferta noastra de cursuri cuprinde o paleta larga de programe ce pot fi consultate pe www.europersonal.ro si pe www.trainingcariere.ro.

Taguri: curs german