CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013

Iasi - 28 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Educatie / Cultura, Finante / Contabilitate

Live site

CURS INSPECTOR (REFERENT) RESURSE UMANE AUTORIZAT ANC, IASI, APRILIE 2013

EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala organizeaza in parteneriat cu EBC la Iasi in luna APRILIE 2013 curs autorizat de INSPECTOR RESURSE UMANE, cod COR 342304. Durata este de 60 de ore, pretul este de 700 lei si include costul cursului, al suportului de curs, al examinarii si diplomei. Sunt 15 sedinte de cate 4 ore care se fixeaza 2-3 pe saptamana de comun acord.

Incepand de la 1 august 2011 cursul este obligatoriu pentru toate persoanele care doresc sa opereze in REVISAL.

Dupa absolvire, participantii vor obtine urmatoarele competente din Standardul Ocupational:

Ÿ  Întocmirea şi gestionarea documentelor de evidenţă a personalului;

Ÿ  Organizarea recrutării şi selecţiei de personal;

Ÿ  Oferirea informaţiilor privind problemele de personal; Medierea conflictelor de muncă;

Ÿ  Întocmire statului de plată pentru personalul încadrat;

Ÿ  Întocmirea şi depunerea declaraţiilor privind contribuţiile la bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale, asigurărilor de şomaj şi pentru asigurările de sănătate;

Ÿ  Cunoaşterea principalelor elemente legate de jurisdicţia muncii precum şi a elementelor legate de securitatea şi sănătatea în muncă.

Absolventii vor primi DIPLOME CU ANTETUL MINISTERULUI MUNCII SI MINISTERULUI EDUCATIEI VALABILE SI IN UE si cate un supliment descriptiv care enumera competentele dobandite conform standardului ocupational.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:

-          Minim diploma de Bacalaureat,

-          Copie dupa buletin,

-          Copie dupa certificatul de nastere,

-          Copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul),

-          Jumatate din taxa.

Locurile sunt limitate si se vor completa in ordinea inscrierilor.

Locatia desfasurarii cursului este Iasi, str. Garii nr.2 (Rapa Galbena, intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Pentru alte detalii si inscriere va rugam sa ne contactati la tel. 0748-687407, euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro, www.trainingcariere.ro.

Despre www.europersonal.ro

Euro Personal SRL Iasi - lider pe piata ieseana de formare profesionala isi extinde activitatea in toate orasele mari din tara. Oferta noastra de cursuri cuprinde o paleta larga de programe ce pot fi consultate pe www.europersonal.ro si pe www.trainingcariere.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-europersonal-ro/curs-inspector-referent-resurse-umane-autorizat-anc-iasi-aprilie-2013