Doamna Maria Melenciuc a reprezentat cu succes OFL la Zilele Orasului Harlau

Iasi - 10 mai 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, ONG, Politic

In perioada 6-7 mai 2013 s-au desfasurat Zilele Orasului Harlau organizate de Primaria Harlau. Din partea Organizatiei Femeilor Liberale a fost prezenta la festivitati doamna Maria Melenciuc, membru marcant al PNL Iasi in ultimii 10 ani.

Doamna Maria Melenciuc este presedinta OFL Iasi si director al Centrului de zi pentru batrani din Harlau unde persoanele aflate in dificultate pot gasi sprijin, consiliere si adapost in perioadele grele.

Evenimentele derulate in orasul Harlau au inclus concerte ale unor formatii de renume, premierea cuplurilor care si-au serbat “nunta de aur” de catre primarul Constantin Cernescu, precum si alte activitati care au incantat localnicii.

Doamna Melenciuc a participat la festivitati ca reprezentata a Organizatiei Femeilor Liberale si in calitatea sa de director al Centrului de Asistenta Sociala.

Despre www.europersonal.ro

Euro Personal SRL Iasi - lider pe piata ieseana de formare profesionala isi extinde activitatea in toate orasele mari din tara. Oferta noastra de cursuri cuprinde o paleta larga de programe ce pot fi consultate pe www.europersonal.ro si pe www.trainingcariere.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-europersonal-ro/doamna-maria-melenciuc-a-reprezentat-cu-succes-ofl-la-zilele-orasului-harlau