Filme si concerte live la festivalul TRANSCITIES BERLIN-BUCURESTI!

BUCURESTI - 14 martie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa si-a pregatit scena pentru reprezentatiile celor mai importante label-uri ale scenei muzicale din Germania: BPitch Control, Morr Music, Monika Enterprise si Brothers in Music.Vineri, 16 martie 2007 si sambata, 17 martie 2007 vor concerta 14 artisti exceptionali, legende ale ultimului deceniu in muzica electronica si alternativa din Berlin : Tarwater, Milenasong, Ms.John Soda, Damero, Zander VT si Headkit. Visual-set-ul este asigurat de echipa de VJ-ite a celebrei Ellen Alien: Steffi&Steffi
Biletele se gasesc la Sala Dalles, bdul Nicolae Balcescu nr. 18 si pe www.bilete.ro

In cadrul aceluiasi festival, La Sala Dalles, in perioada 15-18 martie 2007, se pot viziona programe de filme experimentale realizate de cei mai cunoscuti artisti germani din domeniu si prezentate intr-o formula originala de Arsenal Experimental. Incepand de la orele 10.00 si pana seara tarziu, amatorii de cinema sunt asteptati la Dalles, unde intrarea este libera.

Detalii despre programul festivalului se pot gasi pe www.mokoyuma.com

Despre X PO NOI S.R.L.

Eveniment:TRANSCITIES BERLIN - BUCURESTI
Tematica: Festival berlinez de film, muzica si new media