In straie de sarbatoare, Sala Dalles intruchipeaza universul cadourilor de iarna!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Daruri nepretuite, pregatite pentru a fi oferite celor dragi, asteapta nerabdatoare sa fie alese la D’alle Mosului, targul cadourilor de iarna, deschis la Sala Dalles din ajunul Sf. Andrei si pana in pragul Craciunului.

Pentru a-i usura cautarea Mosului, intr-o atmosfera magica de iarna este imaginat un taram al jocurilor, jucariilor si papusilor, cu care-si va umple sacul.
Decoratiuni inspirate din ilustratiile povestilor lui Andersen, globuri de sticla pictate manual, clopotei si stelute de ceramica dau tonul sarbatorilor.
Cadouri unicat - creatii ale artistilor plastici abunda in culori si forme inedite, podoabe, artizantat si impletituri handmade sunt potrivite pentru un dar chic, cu personalitate. Cafeaua si ceaiul intr-o bogatie de arome imbie la tihna si relaxare, delicatesele dulci insiropeaza starea de spirit iar vinurile bune induc buna dispozitie la moment de sarbatoare.
Tot in spiritul crestin al Craciunului, campania “Fii bun si-n noaptea de ajun!”, sprijinita la aceasta editie de fundatia RTC, invita la un gest de binefacere concretizat in donatii de jocuri, jucarii, carti, hainute sau orice altceva care poate bucura sufletul copiilor institutionalizati in Centrul de Plasament nr. 6 din comuna Voluntari si Casa de Copii Impotriva Intunericului din comuna Domnesti.

Despre X PO NOI S.R.L.

Eveniment: D’alle Mosului
Tematica: Targul cadourilor de iarna
Perioada de desfasurare: 29 noiembrie – 24 decembrie 2008