Targul cadourilor de Craciun 2009 debuteaza in ziua Sf. Andrei- la Galeria Dalles -

BUCURESTI - 30 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Targul Cadourilor de Craciun 2009 revine in spatiul Galeriei Dalles!
Binecunoscutul eveniment, organizat in spatiul care l-a consacrat – Galeria Dalles, va debuta pe 30 noiembrie, de Sf.Andrei si isi va inchide portile in ajunul Craciunului.

Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti.

Maratonul shoppingului isi va gasi rasplata in spatiul cafenelei Dalles, la mezanin si te va rasfata cu multe „bunatati” si momente de relaxare in locul dedicat special lecturii.
Cafeneaua include „Bufetul de carte” - unde vei putea achizitiona de data aceasta carti speciale pentru cei mici (povesti clasice, basme, carti cu zane si printese, carti de Cracinun), carti si ilustrate cu specific de Sarbatori - dar si „frigiderele biblioteca” din care poti rasfoi peste 1000 de titluri de carte.

In spiritul crestin al Craciunului, vom continua campania „Fii bun si-n noaptea de ajun”, campanie sprijinita de Fundatia RTC, care invita la un gest de binefacere concretizat in donatii de jocuri si jucarii ce vor fi daruite in acest an centrului de asistenta maternala al Asociatiei Touched Romania. Centrul are in plasament un numar de 40 mame si 60 copii (cu varste curpinse intre 0 si 12 ani) si urmareste prevenirea abandonului maternal si integrarea sociala a cuplurilor mama – copil.

Eveniment: Targul Cadourilor de Craciun
Perioada de desfasurare: 30 noiembrie – 24 decembrie 2009
Program de vizitare: 10.00 – 20.00
Locatie: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu 18
Intrarea libera

Despre X PO NOI S.R.L.

Despre Galeria Dalles:
Galeria Dalles vorbeşte despre un loc în care artele îsi deschid drumurile, despre întâlnirea culorii cu emoţia scenei şi ritmul seducţiei în paşi de dans. La mezanin, „Cafeneua Galeriei Dalles”, un bistro parizian, într-un buzunar conect spaţiului de expoziţie, oferă parcă imaginea dintr-o poveste prinsă între un loft industrial şic şi o mică librărie cotropită de cărţi („Bufetul de carte). Cafeneua este pentru discuţii, „degustări” de carte, emoţii şi povestiri pentru prieteni..

Despre Fundaţia RTC
Fundaţia RTC, înfiinţată în aprilie 2005, de către membrii fondatori Octavian şi Anca Radu, desfăşoară proiecte fundamentate socio-cultural şi au ca target copiii şi tinerii: proiecte educative pentru copii şi tineri; tabere de creaţie pentru copiii talentaţi; concursuri organizate la muzeele din toata ţară; organizarea de campanii de responsabilizare a instituţiilor de învăţământ în ceea ce priveşte mediul înconjurător. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.fundatiartc.ro. Mottoul Fundatiei: „Cu putin se poate face mult bine şi credem că proiectele Fundaţiei vor fi sprijinite de fiecare din noi”.Ioana Pletoiu
PR Communication Manager
0730.00.38.26
ioana.pletoiu@dallesrevolution.ro
ioana.pletoiu@dallesrevolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/x-po-noi-s-r-l-/targul-cadourilor-de-craciun-2009-debuteaza-in-ziua-sf-andrei-la-galeria-dalles-