Vino la marea intalnire a fanilor Harry Potter la Carrefour Militari!

BUCURESTI - 18 iulie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Timp de doua zile, Carrefour Militari si X PO NOI iti pregatesc un eveniment de vis, care va culmina cu lansarea oficiala a ultimului volum in limba engleza HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, in noaptea de vineri spre sambata, 20 spre 21 iulie, la 2.00 dimineata.

Daca esti fan Harry Potter, te asteptam la Carrefour Militari in zilele de 19 si 20 iulie intr-un univers magic, unde-l vei intalni pe Hagrid, pregatit cu o multime de surprize.
Joi si vineri, intre orele 11.00 - 20.00, intra in joc, participa la concursuri si castiga premii la fiecare ora.
Vino costumat intr-unul dintre persoanjele lumii lui Harry Potter si participa la parada costumelor, vineri la miezul noptii !
Nu rata lansarea HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS, oficiata de Hagrid si Leonard Iosefini, in noaptea de vineri spre sambata, 20 spre 21 iulie, la 2.00 dimineata. Printr-o magie, vei plati cel mai mic pret : 89.90 RON ! Cumpara cartea, participa la marea tombola si poti castiga un televizor LCD !
Programul evenimentelor este disponibil pe http://www.carrefour.ro/?pg=_militari_noutati

Despre X PO NOI S.R.L.

Andreea Mihai
Director marketing