Hope Friday la ScauneOnline.ro

Constanta - 19 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Retail

Ce este Hope Friday ? Este o alternativa umanista la Black Friday, este ziua in care interesele comerciantilor si ale cumparatorilor converg catre o cauza nobila, este ziua in care nu mai conteaza de ce reduceri beneficiezi, ci conteaza cel mai mult oamenii de langa noi si modul in care ii putem ajuta.

hope friday scauneonline

hope friday scauneonline

Ce este Hope Friday? Este o alternativa umanista la Black Friday, este ziua in care interesele comerciantilor si ale cumparatorilor converg catre o cauza nobila, este ziua in care nu mai conteaza de ce reduceri beneficiezi, ci conteaza cel mai mult oamenii de langa noi si modul in care ii putem ajuta.

Hope Friday este o zi dedicata comunitatii, in care ne gandim la cei ce au nevoie de ajutorul nostru si pe care ii putem ajuta din adancul sufletului.

Pentru anul 2015 ne-am gandit sa sustinem asociatia Sweetland, care este implicata in ajutorarea copiilor si tinerilor cu diabet din judetul Constanta. Mai multe detalii despre activitatea companiei puteti afla de pe site-ul acesteia www.sweetland.ro.

In acest scop, tot profitul aferent comercializarii de produse de pe www. ScauneOnline .ro din perioada 20-22 noiembrie 2015 va fi donat catre aceasta asociatie, in scopul desfasurarii activitatii ei de baza. Acest lucru este posibil si datorita legislatiei in vigoare, care permite ca o companie care inregistreaza profit sa poata sponsoriza o suma de maxim 20% din valoarea impozitului pe profit din cadrul unul an calendaristic, dar in limita a trei la mie din cifra de afaceri.

Impreuna putem face o lume mai buna!

Despre Xact Consulting SRL

Xact Consulting administreaza magazinele online www.scauneonline.ro si importatorscaune.ro. Am reusit sa multumim peste 30.000 de cienti si am comercializat peste 200.000 scaune din anul 2006 si pana in prezent.
Avem mai mult de 100 de revanzatori in toata tara, precum si in Bulgaria si Republica Moldova.Avem depozite de peste 2400 metri patrati si peste 10.000 scaune pe stoc, in permanenta.