Relansare site www.miidecadouri.ro

Constanta - 2 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

Incepand cu data de 01 Octombrie 2015 am relansat site-ul www. miidecadouri.ro ,cu o noua interfata, mult mai usor de utilizat si care aduce o noua experienta vizitatorilor.

Relansare site www.miidecadouri.ro

Incepand cu data de 01 Octombrie 2015 am relansat site-ul www.miidecadouri.ro, cu o noua interfata, mult mai usor de utilizat.


De asemenea, am modificat politica de vanzari tot incepand din data de 01.10.2015, acum site-ul nostru se adreseaza nu numai companiilor ce cumpara en gross, dar si persoanelor fizice si juridice care cumpara en detail.


Vom continua atat politica de a aduce pe piata cele mai nastrusnice si amuzante cadouri, dar vom aduce si cadouri utile si dorite de catre toti.


Produsele sunt structurate in cinci categorii de baza: cadouri femei , cadouri barbati , cadouri copii, cadouri casa si cadouri birou .


De la clopotelul pentru sex sau catusele cu blanita roz pana la seturile de constructie elicpotere sau macarale, de la jocurile de casino, poker, bingo cu shots sau ruleta, pana la proiectoare de curcubeu, de la tastatura flexibila si pana la globul pamantesc care leviteaza, toate aceste cadouri dorite le puteti gasi in noul nostru site.

Va asteptam cu drag pe noul nostru site www.miidecadouri.ro si speram sa va bucurati de produsele noastre.

mpaniei, specialisti in domeniu, parteneri de afaceri implicati.

Despre Xact Consulting SRL

Xact Consulting SRL este administratorul site-ului www.miidecadouri.ro, site ce vine sa aduca pe piata romaneasca o larga gama de cadouri amuzante, dar si utile, cadouri pe placul multora dintre noi.