Afacerile XAPT Solutions s-au dublat în T1

BUCURESTI - 25 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, IT&C, Retail, Internet

Live site

XAPT Solutions, furnizor al soluţiilor Microsoft Dynamics ERP, a reuşit dublarea cifrei de afaceri în T1 al acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Continuând tendinţa de creşterea începută anul trecut, plusul înregistrat până acum este legat, într-o anumită măsură, şi de rezultatele pozitive din câteva domenii ale economiei.

Afacerile XAPT Solutions s-au dublat în T1
 [...] Industrii ca retailul, construcţiile sau serviciile se situează pe un trend ascendent, efect resimţit şi de noi, în proiectele derulate. În acelaşi timp, semnale pozitive am primit şi din partea clienţilor existenţi care sunt din ce în ce mai mult interesaţi de trecerea la versiuni mai noi ale soluţiilor Microsoft Dynamics.[...] 

Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions

„Contractele noi încheiate sunt importante atât din punct de vedere financiar cât şi al numelor sonore pe care le reprezintă. Vorbim despre companii cu tradiţie în piaţa românească care au ales să implementeze soluţii ERP pentru a-şi atinge obiectivele de business propuse. Industrii ca retailul, construcţiile sau serviciile se situează pe un trend ascendent, efect resimţit şi de noi, în proiectele derulate. În acelaşi timp, semnale pozitive am primit şi din partea clienţilor existenţi care sunt din ce în ce mai mult interesaţi de trecerea la versiuni mai noi ale soluţiilor Microsoft Dynamics. Pentru noi, asemenea decizii au o valoare dublă, pe lângă semnarea unui proiect nou, hotărârea de a continua colaborarea cu noi ne răsplateşte eforturile de a ne păstra rolul de partener de încredere.

Pentru anul 2015, ne-am propus o creştere cu două cifre, astfel încât rezultatele înregistrate până în prezent ne îndreptăţesc să fim optimişti în ceea ce priveşte atingerea targetului”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și parteneri în multe alte țări. În România, XAPT Solutions are o experienţă de 18 ani, concretizată azi în peste 150 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.

Despre COSMO CONSULT Business Solutions

LLP Dynamics furnizeaza solutii software de business si servicii de consultanta pentru companii locale si multinationale in Bulgaria, Republica Ceha, Ungaria, Romania, Slovacia si nu numai, implementand Microsoft Dynamics AX si Microsoft Dynamics NAV pentru o mare varietate de industrii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xapt-solutions/afacerile-xapt-solutions-s-au-dublat-in-t1