LLP Dynamics – planuri strategice bazate pe rezultate pozitive

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C

București, 11 martie 2013 — LLP Dynamics, una dintre cele mai importante companii de consultanţă din Europa Centrală şi de Est, a încheiat anul 2012 cu rezultate deosebite, înregistrând o creștere a venitului cu 16% față de anul precedent și un profit net de 29% față de 2011. De altfel, în ultimii 3 ani divizia/compania a reușit să mențină și să crească profitul și cifra de afaceri în mod constant, culminând în 2012 cu obținerea celui mai mare procent de pâna acum. Aceste cifre sunt cu atât mai importante cu cât ne referim la primul an de operare independentă a LLP Dynamics.

LLP Dynamics – planuri strategice bazate pe rezultate pozitive

LLP Dynamics CEE s-a desprins ca entitate independentă din cadrul grupului LLP Group la sfârșitul anului 2011, in cele 5 țări - Bulgaria, Cehia, Ungaria, România și Slovacia - cu scopul de a se concentra exclusiv asupra soluțiilor Microsoft Dynamics.  Aceasta s-a dovedit a fi o decizie corectă, confirmată atât de rezultatele financiare deosebite ale anului 2012, cât și  de cele două distincții primite în decursului anului trecut - alegerea sa în Microsoft President’s Club și Microsoft Inner Circle, ultima fiind cea mai prestigioasă titulatură pe care o poate primi un partener Microsoft și din care fac parte doar 41 de companii la nivel mondial din totalul de 6000 de parteneri Gold. În România, LLP Dynamics este  singura companie membră Inner Circle.

O dovadă în plus a creșterii constante pe care a înregistrat-o, LLP Dynamics a achiziționat în cursului anului 2012 un partener Microsoft Dynamics AX din Slovacia, acum firma acționând sub umbrela companiei.

Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără clienții proprii, fără încrederea cărora compania n-ar fi reușit să aducă, prin competențele deținute,  un plus valoare în domeniul în care activează. 2012 a fost un an dificil din punct de vedere economic, dar companiile au fost mai bine pregătite să se adapteze decât înainte. Din criza economică companiile româneşti au înţeles că dezvoltarea bazată pe performanţă este singura capabilă să reziste şocurilor inevitabile ale pieţei. Managerii au investit în găsirea celor mai bune soluții software care să stea la baza dezvoltării afacerilor lor.

Pentru anul 2013 planurile sunt de menținere pe acceași linie ascendentă, având alături parteneri strategici în oferirea de servicii de calitate clienților săi. De asemenea, concentrarea va fi pe noile direcții ale pieței, direcții explorate încă din anul precedent: cloud public (Microsoft Azure) și privat, licențiere SPLA, oferirea de soluții complet integrate hardware&software&servicii.

Despre COSMO CONSULT Business Solutions

LLP Dynamics este specializată în implementarea de soluţii software de business ERP - Microsoft Dynamics NAV şi Microsoft Dynamics AX - pentru companii multinaţionale şi locale. Cu o vastă experienţă de peste 240 de implementări de Microsoft Dynamics NAV şi peste 60 de implementări Microsoft Dynamics AX, LLP Dynamics este unul din cei mai experimentaţi parteneri Microsoft Dynamics din regiune.

rocontact@llpdynamics.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xapt-solutions/llp-dynamics-planuri-strategice-bazate-pe-rezultate-pozitive