Xenium    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Xenium

 • Xenium. Philips Xenium mobile

  Xenium

  Bucuresti - 18 January 2011

  Comunicat de Profiway

  Simplu de utilizat, cu o durata extraordinara de viata a bateriei si posibilitati dual SIM, telefoanele mobile Philips sunt acum disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat Star Print in cadrul retelelor GSM specializa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: philips , star print , telefoane mobile , xenium

  Vezi toate comunicatele de presa despre Xenium

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Xenium.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Xenium. Informatiile despre Xenium cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Xenium, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Xenium, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.