Xpress Printing lanseaza on-line noile colectii de calendare si agende personalizate

BUCURESTI - 28 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In prag de sarbatori, Xpress Printing lanseaza un nou serviciu de personalizari
on-line care vine in intampinarea tuturor celor ce doresc sa se remarce prin cadouri originale daruite partenerilor de afaceri, prietenilor sau celor apropiati.

Serviciul este gazduit de site-ul companiei - www.xpressprinting.ro - si a fost creat la cererea clientilor care simteau nevoia unor produse personalizate inedit.
Urmand acesta idee, noua colectie de calendare Xpress Printing iti ofera acum posibilitatea ca numele ales de tine sa apara ca parte integranta a vizualului fiecarei file de calendar. Imagineaza-ti cum ar fi ca numele partenerului tau de afaceri sa apara scris pe bordul unui iacht de lux. Sau ca prietenul tau sa aiba propria stea pe “Walk of Fame” la Hollywood. Inedit, nu?
Investitii de peste 20.000 euro vor fi directionate in parteneriate pentru utilizarea de baze de imagini pentru o gama larga de template-uri de calendar pe formate diferite. In plus, Xpress Printing ofera o flexibilitate maxima asupra tirajelor, cererile putand fi de la un exemplar la cateva sute.

Agendele Xpress Printing se remarca prin modalitatile multipe de personalizare. Colectiile de agende cu coperte din piele intr-o cromatica larga pot fi brandate prin timbru sec si prin inserturi de pagini care sa contina prezentari de companie in text si imagini. Pentru cei care au mai multe de spus, au fost create modele cu 9 separatoare care pot fi personalizate full-color cu orice mesaj.

Despre Xpress Printing

Xpress Printing a devenit in opt ani de activitate liderul pietei de tipar digital si cel mai important furnizor de servicii tipografice integrale din Estul Europei.
Compania s-a extins la nivel national, operand astazi prin 11 filiale locale deschise in unele dintre cele mai importante centre economice si culturale ale tarii ( 3 centre in Bucuresti, 2 in Timisoara, 2 in Cluj-Napoca, 1 in Sibiu, 1 in Craiova, 1 in Constanta si 1 in Arad).

Xpress Printing, Splaiul Unirii 4, 021.316.16.82/.../86
Persoana de contact - Bianca Savu, Project Manager
bianca.savu@xpressprinting.ro