Dr.WEB 3 Februarie nu va fi ziua 'Cyber-Doomsday'-ului

BUCURESTI - 1 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

De cateva zile circula vestea infricosatoare ca virusului Win32.HLLM.Generic.391 va crea ravagii devastatoare in infrastructura IT a firmelor.

Serviciul de monitorizare al Dr. WEB a observat o prezenta activa si relativ mare a viermelui Win32.HLLM.Generic.391 in traficul de e-mail. In fiecare cea de-a treia zi a lunii virusul va sterge fisiere de pe calculatorul infectat.
Expertii Dr.WEB Antivirus au o veste buna: nu avem de ce sa ne temem, virusul Win32.HLLM.Generic.391 niciodata nu va atinge acelasi nivel de diseminare ca Netsky si MyDoom.
Utilizatorii Dr. Web Anitivirus nu au motive de neliniste, deoarece virusul a fost detectat de analizatorul euristic si nu se poate infiltra in sistemele protejate de Dr Web Antivirus.
Statisticile si rapoartele venite de la utilizatori arata ca virusul nu va cauza pierderi globale, dar va crea multiple neplaceri utilizatorilor ce nu sunt protejati.

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Xsystem Turnkey IT Solutions - www.drweb.ro
Csaba Tamas
http://www.drweb.ro
tamas@xsystem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xsystem-turnkey-it-solutions/dr-web-3-februarie-nu-va-fi-ziua-cyber-doomsday-ului