Dr. WEB antivirus în România

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Dr. WEB antivirus va fi lansat de cãtre Xsystem Turnkey IT Solutions, Departamentul IT al firmei Protect Consulting, în România la Expo Security (Pavilionul Expoziţional nr.2, standul nr. 74 - 78, 20-24 aprilie 2005, Romexpo).

Dr. WEB antivirus în România

Softwareul rusesc este primul care a realizat scanare în memoria calculatorului şi a implementat soluţia Spider Guard, ceea ce oferã “on acces scanning” pentru calculatoare. Dr. WEB oferã soluţii atât pentu “home users”, întrucât şi pentru “business users”. Pachetele destinate utilizatorilor de business oferã protecţie pentru servere de e-mail, gatewayuri de internet (scaneazã protocolul HTTP şi FTP) şi pentru servere de fişiere.
Firma Dr. WEB ţinteşte sistemul de operare Linux, ca şi platformã pentru produsele destinate firmelor, oferind stabilitate şi fiabilitate mãritã, dar nu exlude nici utilizatorii care folosesc sistemul de operare Windows, oferând un instrument profesional în bãtãlia zilnicã împotriva viruşilor.
Avantajul softwareului Dr. WEB stã în aşa numitul “small footprint”, adicã mãrimea micã a memoriei folosite şi a bazei de date a viruşilor care se pot updata zilnic prin conexiune lentã de internet. Un alt avantaj constã în modul de scanare heuristic, specific softwarelor Dr. WEB.
Sloganul dezvoltatorilor de la Dr. WEB este: Securitatea nu cunoaste compromisuri.
Dr. WEB oferã un program special pentru ISP-uri (Internet Service Provider), adicã un discount de 50% pentru softwareul destinat serverelor de e-mail. În acelaşi timp şi companiile de OEM (Original Equipment Manufacturer) pot beneficia de oferte speciale. Şi firmele distribuitoare sunt bine venite.
Mai multe informaţii gãsiţi pe siteul: www.drweb.com.
Aşteptãm cereri de oferte la adresa: office@xsystem.ro. Firmele care vor sã devinã distribuitorii produsului şi trimit cererile pe parcursul expoziţiei vor beneficia de un discount suplimentar semnificativ.

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Xsystem Turnkey IT Solutions
Tamás Csaba
director Departament IT
tamas@xsystem.ro
Tel: 0040-745-649824

tamas@xsystem.ro