Dr.Web Antivirus pentru servere Windows – teste beta ale noii versiuni (4.33)

BUCURESTI - 1 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Un nou produs este disponibil pentru testãrile beta – Dr.Web Antivirus pentru serverele Windows ce opereazã sub NT/2000/2003. Noua versiune 4.33 a motorului Dr.Web încorporeazã o funcţionalitate antivirus upgradatã.
Antivirusul este dotat cu noua versiune a SpIDer Guard® – un scanner on-access care verificã instantaneu toate operaţiunile cu fişiere de pe staţiile de lucru şi servere. În noua versiune, mãrimea bazelor de definiţii ale noilor viruşi a fost şi mai mult redusã datoritã îmbunãtãţirii tehnologice a motorului, deşi acestea au fost extinse cu noi tipuri de baze de viruşi pentru detecţia de Spyware şi Adware, precum şi de software-e cu potenţial periculos (Riskware).

Dr.Web Antivirus pentru servere Windows – teste beta ale noii versiuni (4.33)

Noua funcţionalitate a monitorului (rezident în memorie) SpIDer Guard special creatã pentru servere bazate pe Windows se caracterizeazã prin noi setãri flexibile, permiţând utilizatorului sã îşi configureze propriul scenariu pentru operarea cu diferite obiecte detectate pe diskuri.
Datoritã naturii complexe a modernului sistem de fişiere Windows, o monitorizare antivirus eficientã a operaţiunilor cu fişiere este uneori dificilã, chiar imposibilã, dacã este executatã de un singur algoritm antivirus specific.
De aceea, dezvoltatorii Dr.Web au decis sã furnizeze administratorului de server ce gestioneazã antivirusul opţiunea de a prognostica variante diferite ale situaţiilor în care modulul antivirus detecteazã obiecte infestate sau presupuse a fi infestate.
În plus, noul sistem de protecţie antivirus a serverelor Windows oferã utilizatorilor un nivel mai ridicat de securitate combinat cu vitezã înaltã invariabilã de procesare de fişiere. Noua versiune a monitorului rezident înglobeazã funcţia inteligentã de management de încãrcare a sistemului de fişiere, acoperind scanarea fişierelor deschise pe unitãţile locale spre citire în timpul încãrcãrii maxime de resurse a sistemului.
Pentru o productivitate mãritã a protecţiei antivirus a serverelor, sunt disponibile noi opţiuni de setare ce permit restricţionarea mãrimii fişierelor verificate, controlul asupra mãrimii maxime a fişierelor arhivate necomprimate şi oferã cele mai largi opţiuni de excludere a unor anumite fişiere şi directoare de la scanare. În plus, sunt adãugaţi noi parametri de setare pentru o scanare flexibilã a arhivelor în timp real – este ceva de la sine înţeles cã aceste module de scanare ale antivirusului sunt cele mai mari consumatoare de resurse pe servere.
Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa pagina de web www.drweb.ro

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Xsystem Turnkey IT Solutions - www.drweb.ro
Tamás Csaba
director Departament IT
tamas@xsystem.ro
Tel: 0040-745-649824
office@drweb.ro

tamas@xsystem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xsystem-turnkey-it-solutions/dr-web-antivirus-pentru-servere-windows-teste-beta-ale-noii-versiuni-4-33