e-Vision CMS este oferit în mod gratuit pentru organizaţii non-guvernamentale şi pentru instituţii de învăţământ

BUCURESTI - 16 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Pentru organizaţiile non-guvernamentale şi pentru instituţii de învăţământ se oferă gratuit versiunea 1.0 al softwareul-ui e-Vision CMS, o aplicaţie server, cu ajutorul căreia orice organizaţie poate crea şi administra un site complex, fără cunoştinţe tehnice, şi de programare. Softwareul poate fi comandat de pe siteul www.e-vision.ro, în meniul “comandă”, care după instalare se înregistrează gratuit pentru instituţiile susmenţionate.

e-Vision CMS este oferit în mod gratuit pentru organizaţii non-guvernamentale şi pentru instituţii de învăţământ

Softwareul e-Vision CMS este de folos şi pentru firmele care vor să aibă o imagine puternică pe internet, deoarece oferă posibilitatea de a avea un site bogat în conţinut, şi în servicii oferite, la un preţ mai mult decât competitiv.

Despre e-Vision Enterprise CMS

e-Vision Enterprise CMS (Content Magement Sistem) este un sistem de management al conţinutului “multiuser” , care reduce costurile implementãrii şi actualizãrii site-ului şi nu numai atât: e-Vision Enterprise CMS conţine o mulţime de module preinstalate, bazate pe marketing on-line. Siteul instalat pe e-Vision CMS se poate adminstra printr-un browser de internet (de ex. Internet Explorer), fără cunoştinţe tehnice. Templateurile (designul) siteului se modifică de către administratorul siteului (sau firma de webdesign, de ex. S.C. Net-Craft SRL.), si conţinuturiile create de utilizatori (colaboratori) sunt formatate automat după aceste aspecte.
Instituţiile non-guvernamentale şi de învăţământ pot beneficia de suport on-line în e-mail, prin sistemul de help-desk şi prin forumuri aflate pe siteul e-Vision CMS. (www.e-vision.ro)

Servicii complete pentru cumpărători

Cei care cumpără o licenţă e-Vision Enterprise CMS, au la dispoziţie suport prin telefon şi prin e-mail, timp de un an. Firma Net-Craft Srl., producătorul programului, oferă şi servicii complete pentru realizarea siteuriilor de web (proiectare, design, instalarea softwareului e-Vision CMS, instruire, şi procese de on-line marketing).

Dezvoltatorii acestui software lucrează din răsputeri pentru a scoate versiunea 2.0 până la sfărşitul acestui an. Această versiune face posibil ca organizaţiile şi intreprinderile mici şi mijlocii să beneficieze de funcţionalităţile care până acum erau doar privilegiul afacerilor mari. Pagina de administrare a versiunii 2.0 va “vorbi” în limba română.

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Despre Net-Craft Srl.

Firma Net-Craft, dezvoltatorul programului e-Vision Enterprise CMS, s-a fondat în 2003 şi în pofida faptului că este încă o firmă cu un istoric scurt, deja are în portfoliu nenumărate succese în rezolvarea unor provocări IT (software de management al materialelor video pentru televiziuni, integrare de sisteme de mare capacitate, software de management al resurselor pentru organizaţii massmedia),în aşa fel încât clienţii totdeauna erau mulţumiţi cu raportul preţ-calitate.
Csaba Tamas
Marketing and Project Manager
tel/fax: 0266-212232

tamas@net-craft.it

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xsystem-turnkey-it-solutions/e-vision-cms-este-oferit-in-mod-gratuit-pentru-organizatii-non-guvernamentale-si-pentru-institutii-de-invatamant