Lansarea noii versiuni 4.33 Dr.Web Antivirus pentru servere Windows

BUCURESTI - 21 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Doctor Web, Ltd., un dezvoltator de software de marcã, anunţã lansarea noii versiuni 4.33 a familiei de antiviruşi Dr.Web.
Nou! Acum, Dr.Web Antivirus îşi extinde multi-premiatul motor de protecţie asupra serverelor ce ruleazã sub Microsoft Windows NT/2000/2003 Server.

Lansarea noii versiuni 4.33 Dr.Web Antivirus pentru servere Windows


Versiunea 4.33 oferã un sistem de protecţie antivirus multilateralã ce este capabil sã detecteze şi sã remedieze toate tipurile de viruşi existenţi, viermi, troieni şi alte malware, inclusiv Adware şi Spyware. Analizatorul euristic Dr.Web a suferit îmbunãtãţiri radicale şi este acum capabil sã previnã penetrarea sistemului protejat a unui numãr mult mai mare de coduri periculoase necunoscute.

În noua versiune, mãrimea bazelor de definiţii de viruşi noi a fost redusã şi mai mult datoritã îmbunãtãţirii tehnologice a motorului, în pofida faptului cã acesta a fost extins cu noi tipuri de baze de viruşi pentru detecţia de Spyware/Adware/Riskware.

Noua funcţie a monitorului rezident în memorie SpIDer Guard special creat pentru servere bazate pe Windows se caracterizeazã prin setãri noi şi flexibile ce permit utilizatorului sã îşi seteze propriul scenariu pentru operarea cu diferite obiecte detectate pe diskuri.

Datoritã naturii complexe a modernului sistem de fişiere Windows, o monitorizare antivirus eficientã a operaţiunilor cu fişiere este uneori dificilã, chiar imposibilã, dacã este executatã de un singur algoritm antivirus specific.

De aceea, dezvoltatorii Dr.Web au decis sã furnizeze administratorului de server opţiunea de a prognostica variante diferite ale situaţiilor în care modulul antivirus detecteazã obiecte infestate sau presupuse a fi infestate.

În plus, noul sistem de protecţie antivirus a serverelor Windows oferã utilizatorilor un nivel mai ridicat de securitate combinat cu vitezã înaltã, invariabilã de procesare de fişiere. Noua versiune a monitorului rezident înglobeazã funcţia inteligentã de management de încãrcare a sistemului de fişiere, acoperind scanarea fişierelor deschise pe unitãţile locale spre citire în timpul încãrcãrii maxime de resurse a sistemului.

Pentru o productivitate mãritã a protecţiei antivirus a serverelor, sunt disponibile noi opţiuni de setare ce permit restricţionarea mãrimii fişierelor verificate, controlul asupra mãrimii maxime a fişierelor arhivate necomprimate şi oferã cele mai largi opţiuni de excludere a unor anumite fişiere şi directoare de la scanare. În plus, sunt adãugaţi noi parametri de setare pentru o scanare flexibilã a arhivelor în timp real – este ceva de la sine înţeles cã aceste module de scanare ale antivirusului sunt cele mai mari consumatoare de resurse pe servere.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de web www.drweb.ro

Despre Xsystem Turnkey IT solutions

Xsystem Turnkey IT Solutions - www.drweb.ro
Tamás Csaba
director Departament IT
tamas@xsystem.ro
Tel: 0040-745-649824
office@drweb.ro

tamas@xsystem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/xsystem-turnkey-it-solutions/lansarea-noii-versiuni-4-33-dr-web-antivirus-pentru-servere-windows