Noua adresa Z Spot Media

BUCURESTI - 23 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu 23 Februarie 2009, firma Z SPOT MEDIA s-a mutat intr-un nou sediu, mai mare si mai potrivit pentru desfasurarea activitatilor curente ale firmei.

Noul birou, situat in apropiere de autostrada A1 (Bucuresti-Pitesti) permite accesul usor si rapid al clientilor din toata tara precum si livrari prompte atat in capitala cat si in celelalte judete. In cadrul noului sediu, un showroom cuprinzand o gama larga de echipamente demo sta la dispozitia celor interesati pentru organizarea de instruiri, demostratii si testari.

Mutarea reprezinta un pas important in strategia de dezvoltare a Z SPOT MEDIA si va ajuta la imbunatatirea serviciilor companiei precum si la cresterea eficientei in activitatea curenta. Impreuna cu certificarea ISO9001:2000, acesta constituie o confirmare a eforturilor continue ale firmei de a deveni unul dintre jucatorii activi importanti pe piata romaneasca de profil. Este de asemenea o dovada a angajamentului Z SPOT MEDIA fata de clienti, furnizori si parteneri in furnizarea unor servicii cat mai profesionale care sa adauge plus-valoare solutiilor complete de produse oferite pietei de profil din Romania.

Z Spot Media (www.zspotmedia.ro) este distribuitorul exclusiv in Romania pentru segmentul Micrografica si Scanere de Carte al Konica Minolta.. Firma este specializata in echipamente format mare si productie publicitara, oferind clientilor produse si servicii complete pentru printare, plotare, pliere, laminare, copiere, scanare, software. Printre marcile distribuite de firma se numara scannere Colortrac, printere indoor si plottere Canon, HP, scannere carti i2s, software Scan2CAD,cutter-plottere Copam si Rabbit, masini pliat si trimmere Rigoli, laminatoare cu rola Beauty, prese termice Spotline etc. Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre masinile de pliat documete Rigoli.

Despre Z Spot Media SRL

In calitate de specialisti in formate mari, Z SPOT MEDIA SRL (www.zspotmedia.ro) este partener HP Romania pentru echipamente format mare si membru al clubului HP Large Format Printing. Alaturi de HP, portofoliul Z SPOT MEDIA include si alte branduri precum Colortrac, Canon, Rigoli, Nashuatec, i2s, Vista, Beauty, Scan2CAD, venind astfel in intampinarea cerintelor clientilor sai cu solutii complete pentru scanare, copiere, printare, finisare (pliere, laminare, taiere, etc) dar si postprocesare a formatelor mari (arhivare, vectorizare, procesare RIP). Specialistii firmei va stau la dispozitie pentru orice informatii si detalii suplimentare despre produsele echipamentele HP.
Dumitru Cristian, 0721.029.776
webmaster@zspotmedia.ro