A aparut numarul de mai al revistei Tango

BUCURESTI - 10 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In numarul de mai al revistei Tango, Iuliana Tudor, vedeta TVR1, apare intr-un pictorial indraznet, raspunde ferm si sincer intrebarilor despre casnicia ei recent adusa intr-o lumina stridenta de catre ziarele de scandal si povesteste cu emotie si candoare despre dragostea dincolo de suspiciuni si despre binecuvantarea de a se sti o femeie frumoasa, fericita si implinita.

A aparut numarul de mai al revistei Tango

Iuliana Tudor: “Nu sunt genul de femeie care sa umble de nebuna noaptea, asa, ca-mi vine... Domnul care era in masina mea este regizorul care a semnat evenimentul din acea seara. Aurel Badea. Da, am o relatie cu domnia-sa. O relatie profesionala si de prietenie, cu care ma mandresc. A, daca secventa in care ne-am oprit sa luam un sandwich de la singurul chiosc deschis la ora aia, dupa o zi de repetitii si spectacol in care nu mancaseram nimic, e ceva absolut neobisnuit, atunci fiecare e liber sa judece dupa cum doreste. Asta deja nu mai este sub controlul meu. Cine ma cunoaste cu adevarat nu are nevoie de nicio astfel de explicatie. Dar pentru cei care nu ma cunosc, ea este necesara.”

Intr-un spectaculos interviu acordat Simonei Catrina, Constantin «Ticu» Lacatusu, cel mai valoros alpinist din tara, primul roman pe Everest si Cornel Coman, unul dintre cei mai buni antrenori de alpinism si schi-alpinism povestesc despre cutezanta, fericirea de a explora lumi neumblate si ne fac martori ai aventurilor incredibile pentru care se pregatesc: traversarea completa a calotei glaciare a Groenlandei, pe la Cercul Polar, un traseu de 600 de km pe gheata!

Ticu Lacatusu: “Cand s-a nascut fetita mea, eu eram in Himalaya, intr-o expeditie solo, fara oxigen, fara serpari, in care imi propuneam o un lucru foarte important, sa repet o isprava savarsita cu zece ani inainte, cand urcasem pe varful Himalaya la 8000 de metri, la fel, fara oxigen. Fetita mea s-a nascut atunci, la 19 aprilie. Nu eram acasa. Am comandat un tort la serpari, am scris «Petra» pe el, am trimis poza cu el, am cantat, m-au felicitat ceilalti colegi... ”

Cornel Coman: “Eu am devenit, in 1987, antrenor de alpinism si am avut o tema, la vremea respectiva: cum as pregati niste oameni care n-au auzit de munte niciodata, in cel mult un an, doi, pentru a merge pe munte, la o inaltime de peste 8000 metri. Si a fost o provocare. Si a durat faza asta aproape patru ani si am reusit asa, cum spune Ticu, sa sparg bariera, sa plec in Himalaya.”

Laura Cosoi e frumoasa, ambitioasa, celebra, si are gratia femeii decente, care stie ce vrea. Iubita lui Smiley va participa, ca pereche a lui Bogdan Boanta, la competitia de dans din Mexic, “Bailando por un sueno” (varianta locala a show-ului “Dansez pentru tine”), si povesteste in Tango de mai despre fericirea de a iubi si de a fi iubita, dar si despre emotiile concursului de dans care o asteapta.

Laura Cosoi: “Fericirea este in mine. Exista anumite situatii care o declanseaza. Un spectacol sau un concert bun ma fac fericita, o plimbare pe Lipscani, o masa buna pe terasa mea plina de flori, parintii mei, micul dejun pregatit de Andrei, o melodie, prietenii, un dans... lucrurile marunte sunt cele care ma fac fericita!”

Daca ti-e greu sa mai crezi in povesti de dragoste desavarsite, citeste in noul numar al revistei Tango despre cum s-au intalnit si-au decis sa ramana o vesnicie impreuna Radu Popa, actualul director de la Administratia Lacuri si Parcuri, si Claudia Virlan, directorul Centrului Traditiei si Creatiei Populare Bucuresti – un cuplu de admirat si de invidiat.

In acelasi Tango de mai, scriitorul Fanus Neagu trece in revista iubirile vietii sale si-si reasaza in metafore amintirile, iar tema Dosarului este pretextul unei incitante dezbateri initiate de Aurora Liiceanu: de unde ne vine fericirea si ce sa facem ca sa fim fericiti.

Cine este Miley Cyrus si cum a devenit fenomenala Hannah Montana? Citeste povestea fetitei-minune in rubrica Superstar a revistei tale preferate:

TANGO – REVISTA DE CITIT SI IUBIT

Despre Zada Media

www.revistatango.ro
redactia@revistatango.ro