Rangali pregateste un cadou deosebit, ideal pentru Valentine's Day si luna lui Martisor

BUCURESTI - 28 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Daca stai inca pe ganduri si nu stii ce cadou ii poti oferi iubitei, iubitului, mamei sau celei mai bune prietene, Rangali iti vine in intampinare.

In lunile februarie si martie, Rangali Organic Shop are o noua oferta speciala. Magazinul virtual www.rangali.ro pune la dispozitie 2 idei de cadou organic:

• O lumanare mare Complete Bliss, deja ambalata pentru a putea fi oferita cadou

• Un spray Complete Bliss, de 50 ml, de asemenea ambalat foarte frumos

Ambele produse sunt 100% organice, asa ca pot constitui cadoul ideal pentru persoanele interesate de modul de viata bio.

Gama Complete Bliss are la baza esenta subtila a trandafirilor de Maroc. Parfumul acestei game va umple intreaga casa cu mireasma trandafirilor proaspat taiati si va trezi un sentiment de fericire in sufletul tuturor.

Aroma unica, creata special pentru momente unice, va transforma o seara romantica intr-una de neuitat.

Utilizarea acestor doua produse este binevenita si inainte de petreceri, deoarece va intampina oaspetii cu un miros de neiutat. Totodata, lumanarea si sprayul pot fi folosite si in combaterea durerilor de cap si a stresului.

Despre Zaga Brand

Rangali Organic Shop introduce în magazinele de pe piaţa naţională primele produse cosmetice organice. Gama largă oferă soluţii pentru ingrijire atât femeilor şi barbatilor, cât si mamelor, copilor şi bebelusilor.
Produsele comercializate de Rangali sunt agreate de celebrităţi precum Madonna, Julia Roberts, Jessica Alba, Sharon Sone şi Uma Thurman şi aparţin celor mai cunoscute mărci de produse organice: NVEY ECO, NATRACARE, EARTH FRIENDLY KIDS, EARTH FRIENDLY BABY, ORGANIC BLUE, ESSENTIAL CARE, BAREFOOT BOTANICALS, GREEN PEOPLE, NATURAL HOUSE, YES, NEOM LUXURY ORGANICS.
Rangali, prin intermediul produselor organice comercializate, oferă clienţilor săi posibilitatea de a duce o viaţă sănătoasă, de a a-şi înfrumuseţa corpul şi mediul ambiant, şi de ce nu, de a participa activ la protejarea mediului înconjurător.

Andreea Ropotan - Zaga Brand
Project Manager Rangali

Tel: +40 21 315 15 69
+40 0720 041 170

andreea@zagabrand.ro