Ghiozdanul de scoala poate crea probleme spatelui. Ai grija cum il alegi !

BUCURESTI - 10 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sanatate, Retail

In ziua de azi piata este plina de lucruri pentru copii, unele de o calitate buna, altele de o calitate nu foarte buna. De aceea trebuie sa cautam tot ce e mai bun pentru copii.

Ghiozdan Frozen, ghiozdan troler, ghiozdan ergonomic

Ghiozdan Frozen, ghiozdan troler, ghiozdan ergonomic

 In ziua de azi piata este plina de lucruri pentru copii, unele de o calitate buna, altele de o calitate nu foarte buna. De aceea trebuie sa cautam tot ce e mai bun pentru copii. 

MD

Afla mai multe despre ghiozdanul troller si ghiozdanele ergonomice special realizate pentru spatele copiilor.

In ziua de azi piata este plina de lucruri pentru copii, unele de o calitate buna, altele de o calitate nu foarte buna. De aceea trebuie sa cautam tot ce e mai bun pentru copii. Ghiozdanul este unul din aceste lucruri.

Ghiozdanele troler

Pentru cei care doresc evitarea unor probleme a spatelui copilului se recomanda si utilizarea ghiozdanelor troler. Acestea au posibilitatea de detasare pentru sistemul troler, si prin urmare se transforma foarte usor in ghiozdan.

Ghiozdanul troler de scoala Disney Frozen Colectia Heart  va deveni prietenul  cu care fetita ta va merge in fiecare zi la cursuri cu placere, in deplin confort. 

Concluzia noastra este ca pentru copii nostrii trebuie sa folosim produse originale si de buna calitate.

 Ghiozdanele ergonomice

Din fericire, exista ghiozdanele ergonomice care au fost create pentru a intampina eventuale probleme de sanatate, prin imbunatatirea tuturor elementelor din care sunt confectionate. 

 De exemplu, bretelele sunt captusite cu bureti grosi, spatele ghiozdanului este la fel captusit cu bureti moi,  iar pentru sigurata pe timp de noapte, ghiozdanele sunt accesorizate cu parti reflectorizante. Toate aceste masuri pot combate riscurile cauzate de greutatea ghiozdanului. 

 Aceste caracteristici se pot regasi in modele de ghiozdane cu design atractiv, pe gustul celor mici. De pilda, Ghiozdanul de scoala Disney Violetta Selfie, este spatios, iar pe fiecare bretea ajustabila sunt pozitionate cate o banda reflectorizanta pentru o mai buna vizibilitate pe timp de seara.

 Pentru baietelul tau, poti opta pentru Ghiozdanul ergonomic Star Wars Clone Wars, fabricat din materiale de inalta calitate, cu modelare ergonomica, anatomica, rigiditate de ansamblu si rezistenta. Curelele largi, moi, cu lungime reglabila si captusita, asigura un confort deplin si previn afectiunile coloanei vertebrale.

Incepand cu hainele pe care trebuie sa le poarte copii la scoala si nu numai ele trebuie sa fie de o buna calitate, sa nu contina fibre de acril, poliester, nailon, vascoza. Pentru ca sa fie purtate cu drag de copii si pentru ca pielea lor sa fie in siguranta, hainele trebuie sa fie fabricate din fibre 100% naturale cum ar fii bumbacul, inul, canepa.

Copii acum isi doresc hainute si ghiozdane cu personajele lor preferate din desene animate sau filme. Alege pentru ei tricourile cu personajele preferate numai daca acestea sunt fabricate sub Licenta Disney sau alte licente. Sunt multe produse precum: tricouri,ghiozdane, pijamale, geci, etc. cu personaje precum Minnie Mouse, Mickey Mouse, Frozen, Sofia Intai, Spiderman, Cars.

 Rechizitele copiilor si ghiozdanele acestora trebuie sa fie de cea mai buna calitatea pentru ca ei sa creasca si sa invete armonios. Pentru o folosire de lunga durata atat a ghiozdanului dar si a rechizitelor cumparati produse de inalta calitate si originale. Ghiozdanul trebuie sa fie special facut pentru nevoile scolare ale  copilului dar tebuie sa fie si pe placul lui, cu personajele preferate. La scoala in zilele mai putin aglomerate copilul poate merge cu o gentuta, la fel si ea accesorizata dupa placul lui.

 Oare inainte de a cumpara un ghiozdan pentru copiii nostri, ne gandim si la sanatatea lor? Poate de acum ar trebui. In ghiozdan introducem cartile, caietele, penarul, cutia cu sandwich, recipientul pentru apa si multe alte obiecte necesare la scoala, adica multe kilograme care suprasolicita coloana vertebrala a copilului si care, in timp, ii pot afecta integritatea.

 

 

Te asteptam pe www. zambirici.ro pentru mai multe informatii.

ONLINE KIDS SRL

Telefon:  0728.926.238, 0728ZAMBET, 0742.040.017

Mail: contact@zambirici.ro

Despre Zambirici

Te asteptam pe www.zambirici.ro pentru mai multe informatii.

ONLINE KIDS SRL

Telefon: 0728.926.238, 0728ZAMBET, 0742.040.017

Mail: contact@zambirici.ro