Almira Ballroom Bucuresti anunta tendintele pentru nunta in 2020

BUCURESTI - 14 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Almira este un Ballroom pentru nunta si botez in București aflat in trend ascendent, anunță tendințele pentru noul an in ceeacepriveste nunțile, afla tot ce este intrend, tot ce trebuie știut dacă vă căsătoriți în 2020.

Logo Almira Ballroom Bucuresti

Logo Almira Ballroom Bucuresti

 Menuri nunta delicioase la Almira Ballroom Bucuresti preturi de la 54€ 

Almira Ballroom Bucuresti

Almira Ballroom Bucuresti va aduce la cunostinta tendințele pentru nuntă in 2020, pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți planifici propriul eveniment.

In acest material documentat si oferit cu amabilitatea Dlui. Alexandru Manager evenimente la Almira Ballroom Bucuresti, vorbim despre tendintele pentru nunti 2020, adica acele trenduri care ne ajuta sa ne orientam spre organizarea unui eveniment de succes. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa respecti totul cu strictete, ci doar sa-ti alegi acele trenduri in care te regasesti cu adevarat.

Rochii de mireasa 2020

Se poarta modelele de rochii cu elemente florale. De asemenea, se poarta modelele lejere, care includ dantela usoara si elemente florale sau chiar flori naturale cu rol decorativ. Materialele sunt simple si pot include materiale reciclabile.

Aranjamente pentru sala nuntii

Una dintre tendintele pentru nunti 2020 este putin nonconformista, astfel se vor include elemente din natura aduse in interio, cum ar fi plante exotice sau pomi fructiferi exotici ce confera un decor fantastic.

Torturile vor fi impunatoare si decorate cu flori

La fel ca si rochiile de mireasa in 2020, acelasi lucru il putem spune si despre torturi. In 2020, se poarta modelele de torturi decorate floral si chiar impunatoare ca dimensiuni. Practic, nu ai cum sa treci pe langa unl fara sa il remarci. Acestea vor fi predominat decorate cu flori asortate desigul culorilor salii si rochiei de mireasa.

Costume de mire vor fi dinnou din 2 piese

In cazul domnilor se vor poarta culori deschise, aceasta este o adevarat schimbare majora deoarece in trecut erau preferate culorile mai intense, schimbarea apare in ceea ce priveste numarul de piese. Mai precis in 2020, nu se vor mai purta costumele din trei piese: sacou + pantaloni + vesta, ci vor predomina costumele formate din maxim doua elemente: sacou si pantaloni (fara vesta). Costumele de mire formate din doua piese comunica astfel trendul eco al anului 2020.

Invitatii de nunta realizate din materiale reccabile

Printre cele mai la moda modele de invitatii de nunta in 2020, vor fi acele invitatii realizate din materiale 100% recilabile.
Deasemenea se va renunta la printul clasic si se vor fi folosite ilustratii eventual chiar realizate manual, acestea vor putea reprezenta restaurant de nunta, imagini din viata cuplului sau de exemplu, un ballroom nunta cu interiorul clasic cum ar fi Almira.

Concluzie

Vestea buna este ca nuntile si petrecerile aferente din 2020 se anunta mult mai perietenoase cu mediul multumita elementelor naturiste folosite si a materialelor reciclabile.

Asta inseamna ca tinerii insuratei prefera in 2020 sa apropie de traditiile romanesti si de natura, sa vor orienta cat mai puternic catre filonul tradinal romanesc nici decum spre crearea unui cadru in care sa se simta doar ei bine, ceeace pe noi ne bucura foarte mult.

Pentru cei ce se afla in cautarea unei locatii de nunta, ii invitam pe aceasta cale sa verifice pe siteul nostru datele disponibile in vederea realizarii evenimentului mult dorin in 2020.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?