Dubaiul obține al doilea Studio de fitnes Get FIT Fitness Revolution

BUCURESTI - 27 iulie 2020

Comunicat tip General in Sport

Stimularea electrică a mușchilor (EMS), este stimularea contracției musculare, folosind impulsuri electrice pentru a antrena mușchii țesuturilor adânci, care cu exerciții fizice normale nu pot fi antrenate.

Rezultatele antrenamentelor EMS

Rezultatele antrenamentelor EMS

 Get FIt EMS Fitness Revolution poate fi folosit de oricine, dar dacă aveți o stare de sănătate care vă împiedică să practicați chiar și antrenamente convenționale, atunci trebuie să obțineți acordul unui specialist. 

Get FIt Fitness Revolution Dubai

Locuitorii și expatriații din Dubai vor avea în curând de două ori ocazia de a-și reîncărca rutinele de fitness prin tehnologia de stimulare a mușchilor electrici (EMS), întrucât Get FIt Fitness Revolution își deschide a doua locație din Dubai astăzi la Binary Tower, Business Bay.

În timpul ședințelor scurte, de 20 de minute, personalizate pentru abilitățile și prioritățile fiecărui client, antrenamentele Get Fit Fitness Revolution activează fibrele musculare prin stimularea musculară electrică a întregului corp sau EMS.

See how ems training works : În fiecare antrenament, clienții efectuează o serie de exerciții de întindere și flexare, în timp ce impulsurile electrice de joasă tensiune ajung adânc în interiorul mușchilor, oferind un antrenament eficient și eficient de rezistență, reducând în același timp riscul de rănire. Potrivit pentru adulți de toate vârstele și nivelurile de fitness, antrenamentul blând crește rezistența, stabilitatea și protecția articulațiilor.

"Interesul și cererea copleșitoare pentru Get FIt EMS Fitness Revolution in Dubai a fost incredibil", a spus Andrei Palamariu, antrenor personal. "Suntem încântați să extindem acest concept inovator de fitness în Dubai, Abudhabi și Khalifa City."

"Locuitorii și expatriații din Dubai au îmbrățișat experiența conceptului revoluționar de fitness EMS Get FIt Fitness Revolution", a spus Andrei Palamariu, antrenor personal la Get FIt Fitness Revolution UAE.

"Înțeleg valoarea acestui antrenament de ultimă generație care creează mușchi, forță articulară și flexibilitate și oferă ore de rezultate într-o sesiune rapidă de impact ultra-scăzut.

Obțineți FIt Fitness Revolution este cu adevărat antrenamentul viitorului și se potrivește cu adevărat are nevoie de un oraș aglomerat, orientat spre viitor, precum Dubai ".

Studiourile Dubai Get FIt Fitness Revolution sunt al treilea și respectiv al patrulea în Emiratele Arabe Unite, alăturându-se studiourilor din Abu Dhabi și Khalifa City.

Despre Get FIt Fitness
Get FIt Fitness Revolution este un program de exerciții inovatoare care folosește tehnologia de stimulare a mușchilor electrici (EMS) pentru a oferi un antrenament incredibil de eficient, extrem de eficient în 20 de minute, care dă rezultatele unui antrenament tradițional de șase ore la sală. Primul sistem EMS cu corpuri întregi, eliberat de FDA, în Emiratele Arabe Unite, antrenamentul ultra-redus cu impact redus Get FIt Fitness Revolution este delicat pe articulații, mușchi și tendoane și fiecare sesiune este personalizată personal pentru adulți de toate vârstele și nivelurile de fitness. Pentru a afla mai multe și pentru a vă programa prima sesiune gratuită, accesați Get FIt EMS Fitness  getfitems.com.

A lua legatura:
Andrei Palamariu
Obțineți FIt Fitness Revolution
Binary Tower, Business Bay
Dubai, Emiratele Arabe Unite

a lua legatura cu 
Andrei Palamariu
getfitems.com
marketing@getfitems.com
+971 52 232 1484

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?

Taguri: trainingfitneslose weight