Expertii Etoc vă ajută să cumpărați televizore online potrivite pentru nevoile dumneavoastră

BUCURESTI - 20 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Este OLED mai bun decât QLED? Și alte informații din interior pentru a vă ajuta să cumpărați televizorul potrivit

cele mai populare televizoare online

cele mai populare televizoare online

 Afla cum sa alegi din multitudinea de televizoare online pe cel mai potrivit pentru tine 

Etoc.ro

Demistificăm termenii TV pentru a vă potrivi cu ecranul care vi se potrivește cel mai bine

Achiziționarea unui televizor poate fi o încurcătură de acronime, abrevieri și tehnologii. Este OLED mai bun decât QLED? Este 8K mai bun decât 4K? Ce este un punct cuantic? Apoi, odată ce ați navigat prin toate acestea, pare să existe o varietate aproape infinită de dimensiuni, mărci și prețuri.

Dacă doriți să începeți cumpărăturile chiar acum, iată câteva dintre cele mai bune vânzători care oferă caracteristici și funcționalități cheie. Sau citiți mai departe pentru a clasifica ce este important și ce nu este, astfel încât să vă alegeți cu televizorul care se va potrivi cu siguranță spațiului, obiceiurilor de vizionare și bugetului dvs.

Imagine superioară într-o gamă de dimensiuni
Seria LG C2 este un televizor OLED de la compania care produce de departe cele mai multe televizoare OLED și care are o listă invidiabil de lungă de premii "cel mai bun televizor al anului". Seria C2 are o calitate a imaginii lăudată de criticii de televizoare online și de cinefili, cu culori precise și un contrast aproape perfect pentru o imagine care practic pare 3D. Cel mai bun dintre toate, este disponibil într-o gamă de dimensiuni - 42, 48, 55, 55, 65 77 și chiar 83 de inci - astfel încât se va potrivi în aproape orice casă.

Alegerea cu preț mai mic
Nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține un televizor uriaș. Seria 6 de la TCL, un LCD excelent din gama medie, este disponibil într-o dimensiune de 75 de inci pentru mult mai puțini bani decât majoritatea OLED-urilor mari. Seria 4 a companiei, care este puțin mai jos în ceea ce privește calitatea imaginii, are un model de 85 de inci la un preț similar. Aceste televizoare ieftine nu îl vor uimi pe cumnatul tău videofil cu calitatea imaginii, dar arată mult mai bine decât televizoarele de acum câțiva ani și sunt uriașe.

Un LCD este, de asemenea, probabil cea mai bună alegere dacă vă folosiți televizorul în principal pentru jocuri, mai degrabă decât pentru a viziona emisiuni sau filme. Dacă jucați un singur joc timp de mai multe ore în fiecare zi, părțile statice ale imaginii de joc au potențialul de a se "lipi". Acest lucru se numește retenție a imaginii și, deși este posibil la toate televizoarele, televizoarele OLED sunt mai susceptibile.

Dacă acordați mai multă importanță imaginii decât dimensiunii
Televizoarele OLED obișnuite nu au (sau nu au nevoie de) puncte cuantice așa cum au versiunile LCD, dar există o nouă versiune de OLED numită QD-OLED care le combină pe cele două. Seria S95B de la Samsung are această nouă tehnologie. Are culori excelente și niveluri profunde de negru pentru o imagine extrem de realistă. Este, de asemenea, destul de luminos pentru un OLED. Este excelent pentru cineva care caută o imagine excelentă de ansamblu și care nu se supără să plătească un pic mai mult. Capcana: Aveți de ales între doar două dimensiuni: 55 și 65 de inci.

Dacă doriți cea mai nouă tehnologie
Există o mână de televizoare 8K, care au o rezoluție de 4 ori mai mare decât 4K, dar sunt foarte scumpe și, în momentul de față, există foarte puțin conținut 8K (emisiuni TV sau filme înregistrate la rezoluție 8K) care să poată fi vizionat pe ele. Totuși, acel conținut va ajunge în cele din urmă, iar dacă sunteți genul de persoană care dorește cea mai avansată tehnologie pe care o poate cumpăra, seria QN900B de la Samsung vă va oferi toți pixelii pe care îi puteți suporta - deși la un preț ridicat.

Aspecte de bază in alegerea unui televizor
Există două adevăruri despre televizoarele actuale care fac ca achiziționarea unui televizor să fie mai ușoară decât ați putea crede. În primul rând, există foarte puține televizoare "rele" de vânzare. Unele sunt cu siguranță mai bune decât altele: Televizoarele mai scumpe tind să aibă un contrast mai mare, niveluri de negru mai bune și o procesare video mai bună, toate acestea traducându-se într-o imagine mai bună. Spune Sebastian Senior Online TV Seller la Etoc.ro. Dar chiar și cel mai ieftin televizor modern arată mai bine decât majoritatea celor mai bune televizoare de acum 10 ani.

Apoi, aproape toate televizoarele de pe piață astăzi sunt smart TV 4K. Denumirea 4K, cunoscută și sub numele de Ultra HD, înseamnă că ecranul este alcătuit din peste 8 milioane de puncte minuscule numite pixeli. Acest lucru face ca imaginea să fie mult mai clară și mai detaliată decât cea a televizoarelor HD mai vechi, care aveau în cel mai bun caz 25% din această rezoluție. (Dacă ați căutat o scuză pentru a face upgrade, acum o aveți).

Cu toate acestea, televizorul în sine nu este singura modalitate de a face streaming, așa că lipsa unei anumite aplicații nu ar trebui să fie un motiv de ruptură. Fiecare televizor nou de pe piață în prezent se poate conecta, de asemenea, la orice cutie de cablu/satelit cu o ieșire HDMI, standardul de mai bine de un deceniu. Sau puteți cumpăra un dispozitiv de streaming ieftin. Bonus: acestea sunt adesea mai ușor de utilizat decât interfața televizorului.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaniro-group-srl/expertii-etoc-va-ajuta-sa-cumparati-televizore-online-potrivite-pentru-nevoile-dumneavoastra