German Kulturhaus îți oferă tot ce ai nevoie pentru a învăța germana acasă

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in #CSRcovid19

German Kulturhaus vă oferă șansa de a învăța și/sau de vă perfecționa limba germană acum și în mediul online. Începând cu luna martie a acestui an și determinați de restricțiile impuse de epidemia globală de Coronavirus, am hotărât să furnizăm și cursuri la distanță.

curs germana online

#StaiAcasă ? Noi Grman Kulturhaus vă învățăm germana prin cursuri online de calitate exceptionala!

German Kulturhaus

Orarul este conceput ținând cont de constrângerile programului profesional și personal, cursurile se vor ține online pentru a putea fi urmate de acasă, conferind astfel flexibilitate.

Învățare și perfecționare continuă

Într-o epocă în care totul evoluează înainte de a avea timpul sa conștientizăm amploarea schimbării, este important să acumulăm cunoștințe, dar mai ales să ne păstrăm capacitatea de a învăța. Memoria, gândirea logică și critică se vor ameliora datorită exercițiului de a învăța o limbă străină.

De ce German Kulturhaus?

German Kulturhaus vine în sprijinul doritorilor să învețe limba germană cu posibilitatea de a se bucura de un parcurs de învățare de calitate, punându-le la dispoziție module pentru orice nivel lingvistic, de la A1.1 și până la B2.2, traineri cu experiență și metode moderne de predare la un preț mai avantajos decât cel al unui curs fizic, în sală.

Cum se desfășoară cursul online?

Cursanții înscriși vor primi un link de conectare la conferința online ce va fi moderată de către trainerul dedicat cursului ales. Profesorul se va asigura ca toți cursanții urmăresc explicațiile expuse și că lucrează pe toate planurile specifice însușirii unei limbi străine: vorbit, citit, scris, ascultat.

Cui ne adresăm?

Cursurile oferite de German Kulturhaus se adresează tinerilor și adulților care doresc :

-          să evolueze în carieră

-          să înceapă studiul unei limbi străine căutate pe piața forței de muncă

-          să obțină un certificat de limba germană cu recunoaștere internațională precum Goethe-Zertifikat, ÖSD Zertifikat, etc.

Așadar, pregătește-te din timp datorită acestor cursuri online German Kulturhaus pentru a evolua în carieră și pentru a face față nevoilor de adaptabilitate pe care contextul actual le impune. Vă invităm să accesați link-ul nostru www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/ și să vă înscrieți la cursul potrivit.

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la adresa de mail contact@germankulturhaus.ro și la numarul de telefon: 0773 973 955.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaniro-group-srl/german-kulturhaus-iti-ofera-tot-ce-ai-nevoie-pentru-a-invata-germana-acasa