Promotii anvelope de vara la Sws-Anvelope.ro

BUCURESTI - 4 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Sunteti in cautarea unei oferte bune de pret pentru anvelope de vara? Ei bine atunci trebuie sa aflati de oferta sws-anvelope.ro

 Preturi si oferte unice. Cumperi direct de la sursă. Satisfactie 100% garantat. Retur in 14 zile 

Sws-Anvelope.ro

Atunci când decideți ce anvelope sunt cele mai potrivite pentru mașina dvs., trebuie să luați în considerare condițiile sezoniere din Romania, stilul dvs. de condus și preferințele de performanță ale vehiculului.

Până la lansarea sezonieră a anvelopei de iarnă, anvelopele de vară erau pur și simplu anvelope auto standard. Mulți automobiliști alegeau în continuare să folosească aceste anvelope pe tot parcursul anului, în timp ce unii aleg să le înlocuiască cu anvelope de iarnă în timpul lunilor mai reci pentru a crește performanța și siguranța.

De ce să cumpărați anvelope de vară de la sws-anvelope.ro ?
De la lansarea anvelopei de iarnă și a tehnologiei sale specializate pentru vreme rece, s-a identificat faptul că construcția și alcătuirea anvelopelor de vară/standard sunt cele mai potrivite pentru utilizarea la temperaturi de peste 7°c, iar aici este locul în care proprietățile lor le permit cu adevărat să exceleze. De aici și schimbarea denumirii de la anvelope "standard" la anvelope de vară.

Anvelopele de vară din oferta Sws-Anvelope.ro sunt fabricate cu o compoziție moale care le face ideale pentru utilizarea la temperaturi mai ridicate. Această compoziție moale tinde să se înțepe și să se rigidizeze la temperaturi mai scăzute. Acest lucru le afectează performanța și controlul pe care șoferii îl au asupra lor la temperaturi mai mici de 7° C.


Rezistenta avansata la Acvaplanare
Indiferent de performanțele lor slabe atunci când temperatura scade, anvelopele de vară oferă de fapt performanțe mai bune în condiții de carosabil umed decât orice altă anvelopă de sezon. Profilul unic al benzii de rulare pe care o prezintă o anvelopă de vară ajută la eliminarea rapidă a apei din zona de contact a anvelopei și la rezistența la hidroplanare. Astfel, în timp ce o anvelopă de vară va oferi o tracțiune inadecvată pe zăpadă, aceasta își va folosi caracteristicile sale specializate pentru a oferi o tracțiune strălucitoare pe drum umed și o reacție completă a șoferilor în condiții de carosabil umed.


Viteza si performanta
Construite pentru viteză și agilitate, primăvara și vara aduc condițiile perfecte pentru a maximiza potențialul unei anvelope de vară. De obicei, având mai puține caneluri în modelul benzii de rulare, acest lucru permite unei anvelope de vară să maximizeze cantitatea de cauciuc în contact cu drumul. Această suprafață de contact mai mare oferă șoferilor o aderență sporită și o aderență excelentă. Foarte potrivite pentru mașinile de înaltă performanță, anvelopele de vară oferă o capacitate de reacție, de virare și de frânare sporită. Compușii speciali combinați cu modelele specializate ale benzii de rulare înseamnă că precizia de condus poate fi rafinată și îmbunătățită pentru toți șoferii în sezoanele mai calde, maximizând și siguranța.

Dispunem in stoc o gamă largă de anvelope de vară la sws-anvelope.ro, de iarnă și pentru toate anotimpurile, disponibile pentru montare la filiala locală. Utilizați pur și simplu instrumentul nostru online de căutare a anvelopelor pentru a găsi cele mai bune anvelope de sezon pentru vehiculul dumneavoastră.

Aflați mai multe despre anvelopele de vară disponibile de la cei mai importanți producători de anvelope contactați experții noștri în montarea anvelopelor pentru orice întrebări pe care le aveți.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaniro-group-srl/promotii-anvelope-de-vara-la-sws-anvelope-ro