Seceta din 2018 va avea efecte distructive in agricultura avertizeaza EUforaje

BUCURESTI - 14 noiembrie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Agricultura

Seceta din acest an 2018 va afecta in mod direct agricultura din Romania. Temperaturile ridicate si lipsa precipitatiilor din lunile Septembrie, Octombrie si prima jumatate a lunii Noiembrie vor avea efecte distructive in agrigultura in 2019 avertizeaza EUforaje cel mai important portal de informatii din domeniul forajelor pentru alimentare cu apa din Romania.

Logo EUForaje.ro portal de informare foraje puturi apa

Logo EUForaje.ro portal de informare foraje puturi apa

 Informatii utile despre firme si contractanti de lucrări de foraj în București și România 

EUForaje.ro

Seceta din acest an 2018 in Europa are efecte catastrofale asupra agriculturii, zootehniei a domeniilor conexe. Inclusiv in Romania efectele vor fi vizibile in cresterea preturilor. Multi fermieri si agricultori sunt ingrijorati si spun ca recoltele de anul acest le sunt compromise si unii chiar nu isi mai pot hrani animelele.

Seceta care a pus stăpânire pe regiuni întinse din întreagă Europa are efecte catastrofale asupra agriculturii. Fermierii se plâng că recoltele au fost compromise și nu mai au cu ce să își hrănească animalele.

Exista totusi si fermieri si agricultori ce au reusit sa faca fata acestei provocari majore, acestia au recurs la alimentare cu apa prin foraj din surse proprii. Puturile forate rotund sunt similare cu cele sapate cu exceptia faptului ca sunt sapate cu echipament specializat care foloseste un burghiu pentru a foraj sau sapa de foraj.

 Acest lucru permite extinderea acestora pana la 50 de metri adancime si in unele cazuri cu utilaje specializate pana la 100-200 metri adancime, iar operatiunea este de asemenea mai putin nociva pentru solul din jur.

Cine se afla in spatele numerelor de telefon afisate pe stalpii din orase si din tara ?
Cu siguranta ati observat pe mai toti stalpii de telegraf acele afise cu numere de telefon ce afiseaza mesajul "Executam Puturi Apa", ei bine acest portal se dezice de acestia, in general cei ce isi lipesc numerele de telefon pe stalpi nu sunt autorizati, si va puteti alege cu o lucrare de mantuiala ca sa nu spunem ca dati banii degeaba.

Atentie mare !
Nu va recomandam sa apelati la numerele de telefon afisate pe stalpi in vederea exacutarii unei lucrari de foraj pentru alimentare cu apa. O lucrare de foraj pentru alimentare cu apa necesita cunoastere, utilaje performante si personal calificat.

 Din fericire, exista acest portal EUForaje.ro ce a fost creat special din dorinta de a a informa publicul despre procesul de foraj. Despre toate aceste riscuri dar si solutii va invitam sa cititi pe larg in acest articol ce va prezinta raspnsuri la cele mai intalnite intrebari despre foraje puturi apa.

Unde gasesc firme serioase de foraj ?
Ca in absolut orice domeniu, este recomandat sa obtineti minim 3 oferte de preturi de la EUForaje.ro firmele de foraje puturi serioase di Romania. Luati in calcul vechimea firmei, numarul de angajati, verificati daca au activitate financiara pe siteurile de specialitate si deasemenea verificati daca au recenzii bune de la clienti.

Va multumim pentru timpul petrecut citirii acestui comunicat si va invitam sa distribuiti acest material prietenilor dumneavoastra ce au nevoie de alimentare cu apa din surse proprii.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?