Service Auto Almira lanseaza serviciul de reparatii casete de directie auto in Bucuresti

BUCURESTI - 19 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Service Auto Almira informeaza publicul larg despre lansarea noului serviciu de reparatii casete de directie auto in Bucuresti Bulevardul Biruntei Nr. 91.

stand de reparatii casete de directie auto

stand de reparatii casete de directie auto

 Reconditionarea casetei de directie se face prin dezasamblarea componentelor si inlocuirea sau reparatia elementelor uzate. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 5 ore fara a lua in calcul si demontarea/montarea inapoi pe masina. 

Auto Almira

Service Auto Almira informeaza publicul larg despre lansarea noului serviciu de reparatii casete de directie auto in Bucuresti Bulevardul Biruntei Nr. 91. Dar ce este caseta de directie ? Ei bine caseta de directie auto reprezinta una dintre componente autovehicolelor si are un rol foarte important, acela de a directiona rotile in conformitate cu miscarea volanului.

Cate tipuri de casete de directie auto exista?
Exista mai multe tipuri de casete de directie, aceste pot fi mecanice, hidraulice, electro-hidraulice sau asistate electronic.

Ce este servo directia?
Servo directia unei masini este un angrenaj de piese format din din pompa de servodirectie, caseta de directie, un cap de bara, o bieleta de directie, un burduf de caseta, un filtru pentru servodirectie, un rulment pentru roata, o fuzeta, elemente pentru montajul rotii si deasemenea suruburi de prindere, jante, piulite, bolturi si elemente pentru coloana volanului, precum arcul spiralei.

Simptome pompa servodirectie defecta

Pompa servodirectiei este atat un angrenaj de echipamente ce pot fi atat mecanice , hidraulice, cat si un echipament electric si astfel poate pierde eficienta in timp datorita utilizarii excesive. Stiind cand aveti o defectiune va poate ajuta sa ajungeti la mecanic din timp pentru a efectua  reparatiile necesare.

Simptomele pot fi : Zgomot neplacut la directie, volan care nu mai raspunde la comenzi , volan rigid.

Repararea casetei de directie auto

Service-ul Auto Almira executa operatiuni de reconditionare si reparatii la sistemul de directie (casete de directie, brate, bucse, bielete, capete de bara, etc). Va asteptam in service-ul nostru din Bucuresti cu o oferta speciala pentru lucrari de reparatii / reconditionari la cutia de directie ce include efectuarea a 4 operatiuni: demontare, reconditionare, montare, efectuarea geometriei 3D. Astfel efectuand toate operatiunie intr-un singur loc veti putea economisi foarte mult timp si bani.

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?