Swiso Rent A Car lanseaza noua platforma de inchirieri auto

BUCURESTI - 1 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Noutatea acestei noi platforme de inchirieri auto este bazata pe faptul ca este singura companie de închirieri auto din Bucuresti si din Romania, care oferă combustibil gratis.

Swiso Rent A Car lanseaza noua platforma de inchiriari auto

Swiso Rent A Car lanseaza noua platforma de inchiriari auto

 Swiso Rent A Car Bucuresti companie de inchirieri auto ofera masini de inchiriat incepand de la 6 euro pe zi. 

Swiso Rent A Car

Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost înfintată în anul 2007. Sediul social aflându-se în Ploiești stradă Sondelor nr. 66. În prezent va putem pune la dispoziție o gama diversificată de autoturisme din parcul nostru auto, pentru închiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din următoarele centre: București - Otopeni, Ploiești si Sibiu.

Toate autoturismele beneficiează de echipare completă (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarnă\vara), fiind împărțite în următoarele clase: economic, compact, suv 4X4, business, comercial.

1. Noutatea acestei noi platforme de inchirieri auto este bazata pe faptul ca este singura companie de închirieri auto din Bucuresti si din Romania, care oferă combustibil gratis. Swiso Rent A Car vă oferă carburant gratis la închirierile auto prin intermediul noii iplatforme online.  Închiriază o mașină pentru o perioadă de:

10 – 14 zile și primești 10 litri de combustibil

15 – 19 zile și primești 15 litri de combustibil

20 – 24 zile și primești 20 litri de combustibil

25 – 30 zile și primești 25 litri de combustibil

pentru mai mult de 30 de zile primești 30 litri de combustibil.

2. O a 2 a noutate adusa de noua platforma de inchirieri masini lansata recent de Swiso Rent A Car este faptul ca utilizatorii pot avea acces la servicii de leasing operational. Cum functioneaza? Simplu, alege mașină care îți surâde, plătește o rată fixă lunară și apoi poți să te bucuri de autovehicul, fără nicio grijă.

Alege Swiso Rent A Car pentru un leasing operațional auto eficient și rapid. Bucură-te de multiplele beneficii pe care ti le oferim cumr ar fi: Asigurare obligatorie (RCA) și opțional (CASCO); Finanțare sau costuri administrative; Mașină la schimb; Plata taxelor anuale; Revizie anuală; Schimbarea anvelopelor;

Rată lunară accesibilă și care include toate punctele de mai sus. 

3. O a treia noutate a noii platforme de inchirieri auto  lansate recent de Swiso Rent A car este posibilitatea de va rezerva din timp un transfer la aeroport dinspre și către aeroportul Otopeni.

Vă garantăm prețuri competitive, fără bătaie de cap și fără timpi de așteptare la aeroportul internațional Henri Coandă București.

Pasagerii sunt întâmpinați în lobby sosiri al aeroportului de către un șofer dedicat care va avea un însemn cu numele dumneavoastră pentru a-l identifica ușor și rapid , respectând un protocol de preluare.După întâlnire, veți fi transportat la destinatia dvs. Swiso Rent a Car vă oferă posibilitatea de a alege autoturisme dotate cu climatizare din clasa economic și premium și transportul unui număr de 3-4 persoane.

Intrati in legatura cu un reprezentant al companiei Swiso Rent A Car:

Strada Sondelor, nr. 66, Ploiesti
Telefon: +40 762 203 320 tibi@swiso.ro

Despre Zaniro Group SRL

Compania Swiso Rent A Car SRL, a fost înfintată în anul 2007. Suntem o echipa tânăra și flexibilă unde bunul simt și respectul față de clienții noștri primează. În prezent va putem pune la dispoziție o gama diversificată de autoturisme din parcul nostru auto, pentru închiriere,pe termen scurt, mediu sau lung , persoane fizice/juridice din următoarele centre: București - Otopeni, Ploiești si Sibiu.
Toate autoturismele beneficiează de echipare completă (rovinieta, revizie, RCA, CASCO, anvelope iarnă\vara), fiind împărțite în următoarele clase: economic, compact, suv 4X4, business, comercial.