Topwater ofera informatii despre piata globala a dedurizatoarelor de apă

BUCURESTI - 27 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Piața globală a dedurizatorului de apă a avut o valoare estimată la 2,05 miliarde de dolari în 2020. Pe viitor, în 2025, experții proiectează acest lucru să crească până la uriasa valoare de 3,57 miliarde de dolari.

Top Water statii dedurizare apa

Daca doriti un sistem care sa nu va dea batai de cap atunci achizitionati unul de la TopWater

Stefan

Piața globală a dedurizatorului de apă a avut o valoare estimată la 2,05 miliarde de dolari în 2020. Pentru 2025, experții proiectează acest lucru să crească până la enorm de 3,57 miliarde de dolari, afirma domnul Stefan manager de vanzari si dezvoltarea afacerii TopWater.ro

Dedurizatoarele de apă s-ar putea să nu fie esențiale sau necesare, dar pot fi un plus excelent pentru casă.

Acestea fiind spuse, am creat această listă de motive pentru care ați putea dori să instalați un dedurizator. Citiți mai departe pentru a putea stabili dacă este o investiție demnă de îmbunătățire a locuințelor, a sanatatii si prelungirea vietii electrocasnicelor.

Ajută la simplificarea curățării și spălării
Apa dură conține concentrații mari de calciu, magneziu și alte minerale dizolvate. Aceste minerale reacționează cu moleculele de săpun, formând solide numite precipitate (spumă de săpun). Spuma nu se dizolvă și ingreunează să facă bule săpunul.

De aceea, apa dura face mai dificilă curățarea nu numai a obiectelor, ci și a pielii și a părului. Spuma de săpun este, de asemenea, estetic neplăcută.

Un dedurizator de apă pecare il puteti comanda de aici https://www.topwater.ro/dedurizatoare îndepărtează calciul, magneziul și alte minerale dizolvate din apă. Procedând astfel, este mai ușor ca săpunurile și șamponul să formeze o spumă. De asemenea, ajută la minimizarea formațiunilor de spumă de săpun pe vase și suprafețe.

Vă poate ajuta să reduceți consumul de apă și facturile
Știați că dușul mediu de opt minute poate consuma până la 20 de litri de apă? La fiecare minut suplimentar pe care îl duci, adaugă aproximativ 2,5 galoane în plus.

S-ar putea să ajungeți să faceți dușuri mai lungi tot timpul dacă aveți apă tare. Asta pentru că cu cât apa este mai dură, cu atât este mai dificilă îndepărtarea reziduurilor de săpun. Din aceleași motive, apa dură vă poate forța, de asemenea, să vă spălați dublu sau chiar triplu vasele și hainele.

Dacă pielea încă se simte uscată după duș sau dacă trebuie să vă spălați din nou vasele, poate fi timpul să obțineți un dedurizator de apă. Cu ajutorul apei dedurizate procesul de spalare este mai ușor și de clătit, astfel încât vă poate ajuta să reduceți consumul de apă, detergent, curent electric și astfel economisiti timp si bani.

Vă poate ajuta să vă mențineți aparatele elecrocasnice eficiente
Conform studiilor, acumularea la scară poate crește consumul de energie al încălzitoarelor de apă cu 24%. La calcar, la rândul său, este un strat întărit de minerale dizolvate care se găsește în apa dură.

Calcarul poate afecta negativ eficiența aparatelor electocasnice care utilizează apă, deoarece acționează ca izolație. De exemplu, depunerile da calcar poate reduce transferul de căldură de la elementul de încălzire al încălzitorului la apă. Ca urmare, încălzitorul are nevoie de mai mult timp și energie pentru a încălzi apa.

Deoarece apa dedurizata are mult mai puține sau deloc minerale dizolvate, atunci poate fi mai bună și pentru aparatele dvs.

Poate fi mai sănătos pentru pielea și părul tău
Există dovezi că apa dură poate contribui la dezvoltarea dermatitei atopice. Se pare că nivelurile excesive de calciu pot afecta bariera pielii. Cel puțin, apa dură vă poate face mai predispus la pielea uscată, părul uscat și pielea capului mâncărime.

Sunteți gata pentru mai multe ghiduri despre îmbunătățirea locuinței, stilul de viață sau chiar sănătatea și siguranța? Simțiți-vă liber să căutați în site-ului nostru pentru postări informative pe subiectul dedurizarii apei si altele genul acesta!

Despre Zaniro Group SRL

Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaniro-group-srl/topwater-ofera-informatii-despre-piata-globala-a-dedurizatoarelor-de-apa