LA VANZARE - O particica din litoralul romanesc

Constanta - 6 februarie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Turism

Hotelul cu cea mai buna pozitionare din Eforie Nord este la vanzare.

Hotel Royal 3 stele

O particica din litoralul romanesc se afla in aceste zile la vanzare. Hotelul cu cea mai buna pozitionare din Eforie Nord a fost scos la vanzare si asteapta noi proprietari.

Hotel Royal 3 stele, este situata pe plaja in zona Belona, plaja cea mai larga din statiunea Eforie Nord, intre lac si mare, avand vedere superba atat spre lac cat si spre mare. Hotel Royal 3 stele este o unitate de cazare noua data in folosinta in anul 2009.- ofera cazare in 17 camere duble complet utilate si dotate modern.- zona situata ideal pe plaja intre lac si mare.- Aer conditionat, Tv cablu Plasma, frgider, baie proprie, balcon. Hotelul se vinde asa cum este, avand toate elementele de mobilier, jaluzele, lenjerie, electronice si electrocasnice.

Poate fii utilizat din primul moment. Exista contract anual cu o agentie de turism, de aproximativ 40.000 euro pe an, prin care acestia gestioneaza o parte din hotel.

Daca exista interes pentru aceasta locatie va rugam sa ne contactati la 0755.08.16.19.

Despre Zaragoo International

Re/Max este cea mai mare companie imobiliara din lume, avand reprezentate in 63 de tari. In Romania exista reprezentante in toate judetele, sistemul de lucru si profesionalismul permitand un numar record de vanzari chiar si in aceasta perioada de stagnare a pietei imobiliare.

Taguri: imobiliarehotelRe/Maxvanzare
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zaragoo-international/la-vanzare-o-particica-din-litoralul-romanesc