ZASS intră pe piața vaselor de gătit prin linia ZASS GOURMET

Ungheni - 24 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

Live site

Pasiunea este cea care ne-a determinat să dezvoltăm linia ZASS GOURMET dedicată clienților care iubesc să gătească acasă pentru cei dragi.

ZASS GOURMET

ZASS GOURMET

 ZASS, Cooking with passion 

ZASS

De peste 30 de ani pe piața electrocasnicelor din România, ZASS dezvoltă o linie complementară de produse compusă din vase și ustensile pentru gătit cu performanță ridicată și calitate superioară, special concepute pentru diferite stiluri de gătit ale clienților dornici să-și dezvolte creativ această pasiune pentru gătit.

ZASS GOURMET - linia premium constituită din seturi de produse cu varietate coloristică și design unitar vine în completarea gamei de electrocasnice de bucătărie din portofoliul ZASS și amplifică ideea de „confort la îndemâna oricui” (acesta fiind și sloganul ZASS). Clienții noștri care doresc să-și armonizeze bucătăria unitar au acum la dispoziție toate elementele necesare pentru a găti orice își doresc, confortabil și plăcut în același timp.

ZASS GOURMET face trecerea în bucătărie de la confort la pasiunea pentru gătit în familie, pentru toți ai casei și dorește să-i determine pe aceștia să vorbească un limbaj comun:  ZASS, Cooking with passion. Este limbajul prin care poți să-ți exprimi multe stări și emoții: armonie, creativitate, magie, umor, poezie,  frumusețe, complexitate și artă. 

 

Urmează-ți pasiunea, gătește cu ZASS GOURMET!

 

ZASS este un brand de origine germană, cu peste 30 de ani de prezență pe piața electrocasnicelor din România. Portofoliul include produse de calitate superioară, destinate unei piețe tot mai exigente în ceea ce privește confortul și calitatea vieții: dozatoare de apă, ventilatoare, aparate de încălzit și o gamă foarte variată de electrocasnice mici, reprezentative pentru piața din România. Electrocasnicele de bucătărie sunt „inspirația” care ne-a motivat să dezvoltăm linia ZASS GOURMET, linie care îmbracă foarte bine ideea de utilare a bucătăriei într-un mod estetic și foarte practic în același timp, în confortul ZASS.

 

Contact

(+4) 0265-262.870

office@zass.ro, www.zass.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zass-romania-srl/zass-intra-pe-piata-vaselor-de-gatit-prin-linia-zass-gourmet