Lacalut prezinta un nou mod de albire a dintilor- Gama Lacalut Brilliant White

BUCURESTI - 27 august 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Albirea dinţilor necesită un produs de calitate superioară.
Lacalut a înţeles acest lucru şi după cercetări îndelungate a conceput gama Lacalut Briliant White, care se adaptează fiecarui tip de smalţ şi te ajută să obţii rezultatul dorit în cel mai scurt timp cu putinţă.

Formula Lacalut Brilliant White conţine lactat de aluminiu şi un complex de enzime.
Caracterul unic al acestor paste constă în mecanismul biochimic care asigură nu numai o albire eficientă în condiţii de siguranţă, dar şi o protecţie totală a cavităţii bucale. În compoziţia pastelor a fost introdus un complex de enzime elaborat ştiinţific – glucozidază, invertază şi dextranază.
Particulele sunt extrem de blânde cu smalţul dinţilor în timp ce dizolvă bacteriile periculoase ce pot conduce în timp la formarea tartrului sau la apariţia cariilor.


Lacalut Brilliant White Classic

Lacalut Brilliant White Classic a fost creat pentru cei care doresc albirea dinţilor în timpul periajului, nefiind necesară o expunere suplimentară sau un tratament în prealabil cu o alta substanta; Lacalut Brilliant White Classic oferă totodată protecţie anticarie.
Formula specială a lui Briliant White, cu lactat de aluminiu protejează împotriva bolii parodontale şi a afecţiunilor gingivale, are acţiune anticarie dovedită; particulele abrazive curăţă delicat smalţul şi dizolvă bacteriile care favorizează depunerea tartrului sau mirosul neplăcut.
Produsul este recomandat pentru utilizare frecventă, iar pentru rezultate vizibile se recomandă folosirea lui cel puţin de două ori pe zi.
Nu este necesară folosirea unui alt produs de igienă orală, Lacalut Brilliant White acţionând asemănător unei paste de dinţi ce asigură igiena orală.
Prezentare: ambalaj de 50 ml

Lacalut Brilliant White Mentă

Lacalut Brilliant White Mentă a fost creat pentru consumatorii de cafea sau ceai, care sunt mult mai predispuşi la a avea dinţii pătaţi sau decolaraţi. Lacalut Brilliant White Mentă are un grad mai mare de abraziune, fiind creat special pentru a înlătura depunerile sau petele cauzate de consumul de cafea sau ceai.
Formula specială a lui Brilliant White Mentă protejează totodată împotriva bolii parodontale şi a afecţiunilor parodontale cu acţiune anticarie dovedită; particulele abrazive curăţă delicat smalţul şi dizolvă bacteriile care favorizează depunerea tartrului sau mirosul neplăcut.
Produsul este recomandat pentru utilizare frecventă şi pentru rezultate vizibile se recomandă folosirea lui cel puţin de două ori pe zi.
Nu este necesară folosirea unui alt produs de igienă orală, Lacalut Brilliant White fiind asemănător unei paste de dinţi ce asigură igiena orală.
Prezentare: ambalaj de 50 ml


Lacalut Brilliant White Sensitive

Lacalut Brilliant White Sensitive a fost special creat pentru persoanele care au sensibilitate sporită a dinţilor. Lacalut Brilliant White Sensitive are un grad mai mic de abraziune, fiind creat special pentru persoanele care au dinţii sensibili.
Formula specială a lui Briliant White Sensitive protejează totodata împotriva bolii parodontale şi a afecţiunilor gingivale şi are acţiune anticarie dovedită; particulele abrazive curăţă delicat smaltul şi dizolvă bacteriile care favorizează depunerea tartrului sau mirosul neplăcut. Are o aromă plăcută, fiind recomandată pentru utilizare frecventă. Pentru rezultate vizibile se recomandă folosirea lui cel puţin de două ori pe zi.
Nu este necesară folosirea unui alt produs de igienă orală, Lacalut Brilliant White fiind asemănător unei paste de dinţi ce asigură igiena orală, însă are proprietatea de asigura albirea rapidă a dinţilor.
Prezentare: ambalaj de 50 ml

Despre Zdrovit Romania

Zdrovit Romania - companie care activeaza in domeniul produselor farmaceutice si parafarmaceutice
Str Sevastopol, nr 13-17, sector 1, Bucuresti
www.zdrovit.ro
www.lacalut.ro
www.doliva.ro
office@zdrovit.ro