Deputat Dan-Radu Zatreanu

BUCURESTI - 16 octombrie 2010

Comunicat tip General in Politic

DECLARATIE DE PRESA

Sunt un adversar declarat al traseismului politic ! Nu am avut si nici nu am intentia de a parasi PDL pentru a ma inscrie in alt partid. Activitatea mea politica este legata de PDL, iar daca vreodata voi considera ca nu imi mai regasesc ideile si convigerile in ideologia partidului meu, voi iesi definitiv din politica. Nu voi face compromisuri.
Informatia aparuta ieri in media este falsa si regret ca, inainte de a fi difuzata, potrivit deontologiei, ziaristii nu m-au contactat pentru a afla punctul meu de vedere.
Aceasta stire imi afecteaza imaginea si statutul in partid, dar, mai ales, in randul alegatorilor mei din Bucuresti, Colegiul 14, Sectorul 3, pe care ii reprezint in Parlament.
Ei m-au trimis in Parlament ca deputat PDL.
De aceea, imi rezerv dreptul de a-i actiona in justitie pe cei care au lansat informatia, dar si pe cei care au preluat-o fara sa o verifice sau fara sa ma contacteze pentru a afla punctul meu de vedere.
Este singurul mod de a lupta impotriva ziaristilor care nu-si fac corect meseria si care nu-si respecta, astfel, cititorii, infestand presa cu stiri false, neverificate. Nu stiu daca la baza lansarii unei astfel de stiri a stat rea-credinta, in scopul de crea diversiune, sau pur si simplu a fost vorba de neprofesionalism.
deputat PD-L de Bucuresti Dan-Radu Zatreanu