ZebraPay a lansat cu succes Cardul de fidelitate!

BUCURESTI - 24 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

ZebraPay își propune ca programul de loialitate să funcționeze ca un integrator al mai multor carduri de fidelitate, răspunzând astfel la o cerință a clienților care nu își doresc să păstreze numeroase carduri în portofel, carduri prin care au beneficii doar la un singur comerciant

ZebraPay a lansat cu succes Cardul de fidelitate!

 

ZebraPay a lansat cu succes Cardul de fidelitate!

 

 

Bucureşti, 24 februarie 2012

Pentru difuzare imediata.

 

În aproape 4 luni de la lansarea cardului de fidelitate ZebraPay peste 23.000 de clienţi s-au înscris în program. Din octombrie 2011 clienții ZebraPay beneficiază de avantaje fără egal prin aderarea la programul de loialitate lansat de companie. ZebraPay oferă posesorilor de Card ZebraPay discounturi atât la achiziționarea serviciilor sau produselor de la terminalele din reţeaua ZebraPay, cât și în rețeaua de parteneri, care oferă o gamă variată de produse şi servicii.

 

Clienții primesc bonusuri pentru fiecare tranzacție efectuată la terminal și au posibilitatea de a acumula puncte care pot fi folosite ulterior pentru cumpărarea de produse şi servicii în rețeaua de terminale ZebraPay.

 

ZebraPay își propune ca programul de loialitate să funcționeze ca un integrator al mai multor carduri de fidelitate, răspunzând astfel la o cerință a clienților care nu își doresc să păstreze numeroase carduri în portofel, carduri prin care au beneficii doar la un singur comerciant. În acest sens, ZebraPay dezvoltă parteneriate cu retaileri și furnizori de servicii care oferă posesorilor de Card ZebraPay discounturi de până la 55%. Printre partenerii programului de loialitate ZebraPay se numără rețele precum Diverta, Loisir, Medical City, Oxette, Tonka şi multe altele.

 

Programul de loialitate reuneşte la data curentă peste 23.000 de clienți din toate județele țării.  Un numar semnificativ de carduri au fost solicitate de clienţii ZebraPay din Bucureşti, dar şi din  judeţe precum: Constanța, Gorj, Prahova, Timiș, Dolj, Ilfov care reunesc peste 60% din utilizatorii de Card ZebraPay.

 

Sistemul de funcționare este unul foarte simplu. Clientul primește cardul după completarea unui formular de înscriere care poate fi găsit pe site-ul www.zebrapay.ro/cardul-zebra, pe pagina de Facebook a companiei sau la unul din terminalele ZebraPay.

 

După transmiterea formularului de înregistrare, ZebraPay emite cardul nominal și îl trimite clientului, prin curier, la adresa menționată în formular. Din momentul primirii Cardului ZebraPay clientul poate beneficia de reduceri atât la serviciile sau produsele disponibile la terminal, cât și în rețeaua de parteneri. Pentru achiziționarea de produse sau servicii de la partenerii din rețea, clienții prezintă cardul și primesc automat discountul.  Simplu și rapid!

 

Utilizatorul de card are posibilitatea să verifice printr-o simplă scanare a cardului la orice terminal din reţeaua ZebraPay informațiile privind soldul contului, istoricul tranzacțiilor, valoarea punctelor acumulate, etc. Cardul de loialitate ZebraPay nu are nici un cost asociat pentru client.

 

In curând, compania ZebraPay va lansa și un card de debit bancar. În cadrul acestui  program își propune să extindă beneficiile pentru clienți și să le ofere pe lângă serviciul de discount și un serviciu de cash-back la cumpărături în reţelele partenere.

 

Despre compania ZebraPay

 

ZebraPay, companie înființată în anul 2009, oferă cea mai simplă și rapidă metodă de efectuare a plăților electronice prin terminale de tip self-service. Astfel, ZebraPay oferă clienților săi posibilitatea de a plăti cash la terminale pentru cumpărăturile efectuate online prin mobilPay şi de a achiziționa direct de la terminalele sale de plată: credit pentru cartele de telefonie mobilă prin reîncarcare directă (Cosmote, Orange și Vodafone), abonamente de presă (pentru ziarele și revistele Mediafax Group, Medien Holding și Adevărul Holding), bilete de autocar (Autogări.RO), software (Bitdefender), jocuri (ComputerGames), muzică (Cat Music), cupoane de reducere (Newpon), cartele pentru convorbiri internaționale (Nobel), PIN-uri pentru plăți online (Paysafecard), viniete pentru România și Ungaria.

 

În prezent, reţeaua ZebraPay numără peste 600 de terminale de plată amplasate în locații din orașe importante din țară, printre care amintim: Bacău, Brăila, Bucureşti, Buzău, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Târgovişte, Târgu-Jiu şi Timişoara. De asemenea, terminalele de plată ZebraPay pot fi găsite în locaţii din reţele precum Billa, Cora, Diverta, Galeria Real, Kaufland, Metro Cash&Carry, benzinăriile Rompetrol, dar şi în magazine de proximitate, pieţe, spitale sau universităţi.

 

Contact:

Tel: 0722.997.460

Fax: 0372 879 493

Email: madalina.barbu@zebrapay.ro 

www.zebrapay.ro

 

 

Taguri: discountcardfidelizarezebrapay