ZeedoShop.ro organizeaza Black Friday pe 21-23 Noiembrie

BUCURESTI - 10 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

ZeedoShop .ro, magazin de echipamente audio profesionale, echipamente de studio, lumini, echipamente DJ , instrumente muzicale , sceno-tehnica si multe altele organizeaza in perioada 21-23 Noiembrie campania de reduceri Black Friday 2014, cu peste 500 de produse si pana la 60% discount.

ZeedoShop.ro organizeaza Black Friday pe 21-23 Noiembrie

ZeedoShop.ro organizeaza in perioada 21-23 Noiembrie campania de reduceri Black Friday 2014! Startul campaniei va fi la ora 00:00 pe data de 21 Noiembrie. In oferta noastra se vor gasi peste 500 de produse la pret redus, din categorii precum:

- Echipamente audio: boxe , mixere, casti , microfoane etc.

- Echipamente Studio&Recording: interfete audio, monitoare de studio, casti, controllere MIDI etc.

- Echipamente DJ: platane, console DJ, controllere DJ, mixere si CD playere etc.

- Instrumente muzicale: chitare, clape, viori, tobe etc.Lumini profesionale:  masini de fum , proiectoare led, moving head-uri, lasere, par led, comenzi de lumini etc.

- Accesorii diverse si multe alte produse

Discount-urile oferite vor ajunge pana la 60% din preturile reale.

Oferta ZeedoShop Black Friday va cuprinde producatori de renume precum: Sennheiser, Audio-Technica, Genelec, Alesis, Akai, Alto, Cort, Stagg, Eurolite, Showtec, Krk, Shure, Numark, Hercules DJ, American DJ, Chauvet, Denon, M-Audio, Roland, UDG si multi altii.

Metodele de plata disponibile vor fi: ramburs, plata cu cardul online, plata in rate.

Pe langa acestea, echipa Zeedo Shop pregateste o multime de alte surprize si oferte!

Despre Zeedo Shop

Fondata in 2009, Zeedo Shop si-a inceput activitatea ca o companie ce are ca principal obiect de activitate importul si integrarea de echipamente si instalatii de sunet si lumini profesionale oferite clientilor ca solutii complete, la cheie, cat si comercializarea echipamentelor direct catre clienti.
In scurt timp, domeniul de activitate al companiei s-a extins catre segmentul vast al echipamentelor de film si teatru cat si cel al instrumentelor muzicale, accesoriilor, echipamentelor pentru DJ si scenotehnica.
Ne putem mandri cu o gama foarte diversificata de produse ce acopera toate segmentele de mai sus, cu un total de peste 450 de branduri producatoare si un total de peste 30.000 de echipamente profesionale din domeniu.
Pentru lansarea oficiala a primului site de vanzari, in data de 27 noiembrie 2009, am organizat cel mai mare concurs national pentru DJ amatori si profesionisti cu premii in echipamente cu valoare de peste 10.000 Euro. Evenimentul a fost organizat (concept, design, proiectare, implementare) si sustinut (sponsorizari artisti) in totalitate de catre Zeedo Production si Zeedo Shop.
Servicii oferite in concomitent cu vanzarea de echipamente:
- Consultanta specializata autorizata;
- Design 3D al locatiei;
- Propunere sistem, vanzare, montaj, mentenanta si service al echipamentelor;
- Calculatii consum electric al locatiei;
- Setari si programari sisteme audio, video, lumini;
- Light design;
- Service al echipamentelor;