Dublu câştig la ZEGA de Valentine's Day!

BUCURESTI - 3 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

ZEGA este un online fashion store și mai mult decât atât. Reprezintă un concept store făcut după designul fiecăruia dintre dumneavoastră, aducând la un loc elemente ale stilului care vă caracterizează, nu doar ale celui vestimentar ci și ale celui de viață.

Castiga un voucher de 200 lei la Taverna Sarbului din Bucuresti!

Castiga un voucher de 200 lei la Taverna Sarbului din Bucuresti!

Sărbătorim ceea ce numim designul dumneavoastră: preferințe, alegeri, crezuri de tot soiul, cu fiecare ocazie importantă când contăm. Vă răsplătim fidelitatea prin oferte pe site și vizite la sediul nostru, vă aducem aproape gift card-uri și concursuri fiindcă știm că surprizele plăcute sunt primite cu brațele deschise. 

În luna februarie ne-au atins săgeți de-ale lui Cupidon, și am hotărât să sărbătorim alături de dumneavoastră Valentine's Day. ZEGA vă propune să vă îmbrăcați partenerul și puteți câștiga o cina romantică de Sf. Valentin. Achiziționând produse în valoare de 500 lei în perioada 29 ianuarie – 12 februarie 2014 intrați în cursa pentru unul din cele 5 vouchere cadou de 200 lei, oferite de restaurantul Taverna Sârbului din București.

Un dublu cadou oferit persoanei iubite și un dublu câștig pentru amandoi! Puteți fi unul din cei 5 norocoși, ZEGA vă urează mult succes și shopping plăcut dragilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zega/dublu-castig-la-zega-de-valentine-s-day