Aparitia magazinului online Zenon.ro pe piata produselor de papetarie si birotica.

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail, Juridic, Internet

Zenon.ro este detinut de Smart Office Papet SRL, o companie cu capital 100% romanesc, avand peste 10 ani de experienta, devenind pe parcurs una din firmele de top din acest domeniu.
Din 1 februarie, Smart Office Papet SRL si-a achizitionat o noua platforma online, o platforma inteligenta pot spune, deoarece ajuta clienti sa comande mult mai rapid si le ofera posibilitatea de a avea discount-uri automate in functie de cantitatea produselor pe care le comanda.

Aparitia magazinului online Zenon.ro pe piata produselor de papetarie si birotica.
 Intra in atmosfera Zenon.ro si vei afla cat de important este sa ai un partener de business serios si de incredere!. 

Zenon.ro

Si acest detaliu este foarte important pentru clientii, doarece nu mai esti nevoit sa suni la 10 firme pentru a obtine un pret mai bun.

De exemplu, daca doresti sa cumperi 40 bucati de bibliorafturi, pretul este de 5.49 Ron dar daca doresti sa cumperi 200 de bucati, pretul este de 4.94 Ron…

Un alt avantaj foarte mare al acestui site, sunt STOCURILE. In piata din Romania, majoritatea siturile, nu tin stoc sau daca il au afisat pe site, el de fapt nu exista. Pe Zenon.ro poti vedea stocurile in timp real CANTITATIV!!!

In cazul acesta stii sigur ca, daca faci o comanda pentru 20 de produse, sunt 20 de produse trimise catre tine.

Asadar, va invit sa intrati cu drag pe www.zenon.ro ca sa va convingeti de calitatea produselor precum si de preturile foarte convenabile pentru fiecare produs in parte.

Consultantii de vanzari te pot ajuta oricand sa iei cea mai buna decizie, raspunsul  fiind dat in maxim 15 minute pentru fiecare comanda.

In plus, gasesti promotii cu discount-uri speciale la peste 500 de produse in fiecare zi.

De exemplu, astazi  Hartia de Copiator A4 este la un pret PROMO de 11.95 Ron/top cu TVA si poate ajunge pana la 11.47 Ron/top Cu TVA, in functie de cantitate.

Avand peste 10 de ani de experienta cu mii de clientii multumiti si mii de comenzi livrate in acceasi zi, Zenon.ro stie ce doresti si ce cauti.

Despre ZENON

Ce inseamna Zenon.ro?
Zenon.ro inseamna un magazin online puternic care incearca sa ajute clientul, venind in ajutorul lui cu cea mai performanta platforma online din acest domeniu.
Sunteti la un click distanta!!!