ZephyrArt.ai Intră pe Piața Românească cu Artă Digitală Personalizată Creată de AI

BUCURESTI - 27 noiembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

ZephyrArt.ai, o platformă inovativă de artă digitală, și-a anunțat astăzi lansarea pe piața românească, marcând un pas semnificativ în evoluția artei digitale personalizate. Cu ajutorul inteligenței artificiale, ZephyrArt.ai transformă viziunile creative ale clienților în opere de artă unice.

Exemplu de tablou decorativ personalizat care se potriveste perfect spatiului.

Fie că este vorba de o imagine concepută pentru a completa decorul unui spațiu sau de un cadou special pentru cineva drag, ZephyrArt.ai promite o piesă de artă autentică și originală, realizată special pentru fiecare client. Artistul AI, Zephyr, lucrează după specificațiile clienților pentru a crea picturi digitale personalizate care pot fi livrate atât în format digital, cât și pe pânză.

Procesul de comandă este simplu și accesibil: clienții împărtășesc ideile și inspirația lor, echipa Zephyr rafinează conceptul în maximum 24 de ore, iar după confirmarea plății, opera de artă este expediată digital sau fizic, în funcție de preferința clientului. Fiecare comandă este însoțită de un Certificat de Autenticitate, subliniind unicitatea și valoarea fiecărei creații.

Prețurile sunt competitive, începând de la 9 euro pentru versiunea digitală și variind în funcție de dimensiunea și tipul de imprimare pe pânză dorit de client. Costurile de livrare sunt calculate separat și sunt stabilite în funcție de dimensiunea lucrării și adresa de livrare.

Cu această lansare, ZephyrArt.ai este gata să deschidă noi orizonturi în lumea artei și să ofere o nouă platformă pentru exprimarea creativității în România.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitați www.zephyrart.ai sau să contactați echipa noastră la zephyrartai@gmail.com.

Despre ZephyrArt.ai

ZephyrArt.ai reprezintă intersecția dintre tehnologie și artă, oferind o punte între imaginația umană și posibilitățile infinite ale inteligenței artificiale. Fiecare operă de artă este concepută cu grijă și atenție individuală, garantând o experiență artistică personalizată și unică pentru clienții săi din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zephyr/zephyrart-ai-intra-pe-piata-romaneasca-cu-arta-digitala-personalizata-creata-de-ai