CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ ZEPTER 2010: SUB SOARELE EGIPTEAN

BUCURESTI - 18 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Echipa companiei Zepter Romania a participat între 3 – 7 februarie 2010 la Conferinţa Internaţională Zepter, care s-a bucurat de un număr record de 1.800 de participanţi din 40 de ţări. Aceştia au fost găzduiţi de către staţiunea exclusivistă Port Ghalib - Marsa Alam, Egipt, participând la o serie de evenimente legate de lumea afacerilor Zepter.

Au avut loc sesiuni de lucru extinse, ce au punctat teme esenţiale pentru domeniul vânzărilor directe. Una dintre mizele principale a fost recrutarea de noi consultanţi de vânzări, direcţie ce poate veni în sprijinul pieţei locurilor de muncă în această perioadă de tulburări economice. Zepter Romania va adopta direcţia grupului Zepter la nivel internaţional, existând deja o campanie de recrutare în derulare şi urmând să se pună un accent şi mai mare pe această componentă. Printre alte puncte de interes se regăsesc prezentarea tehnologiei de electrolustruire, tehnică de prelucrare a vaselor metalice ce are ca miză dezvoltarea unei tehnologii cât mai sănătoase a procedeelor de gătire, şi, tot din domeniul sănătăţii, aplicaţiile terapiei cu lumină şi cromoterapiei BIOPTRON pentru o serie de afecţiuni ale sănătăţii.
Dintre cei 1.800 de participanţi, 200 au fost răsplătiţi pentru rezultatele deosebite din cursul anului 2009, printre aceştia regăsindu-se două persoane din delegaţia României – fapt ce vorbeşte de la sine despre stabilitatea financiară a grupului Zepter la nivel internaţional.
Serile au fost rezervate pentru trei evenimente speciale – petrecerea în alb, disco anii ’70 şi seara egipteană – prilejuri de destindere după fiecare dintre sesiunile de lucru, concepute special pentru a demonstra că, în lumea stilului de viaţă sănătos promovată de Zepter, munca trebuie întotdeauna îmbinată cu şi bucuria de a trăi.
Pe parcursul perioadei conferinţei, a fost inaugurată şi Olimpiada Zepter – echipe din regiunile în care compania este prezentă s-au întrecut în competiţii fizice cu accentul pe amuzament, pentru a demonstra cum filosofia sănătăţii implică să respectăm principiul activităţilor sportive practicate cu regularitate.
În ansamblu, cele cinci zile ale conferinţei au readus în discuţie importanţa unui stil de viaţă echilibrat din orice perspectivă, necesitatea unei alimentaţii sănătoase şi a unui sistem de produse concepute pentru a preveni înainte de orice altceva principalele probleme de sănătate.

Despre Zepter International Romania

În România, compania Zepter International este prezentă de peste 16 ani, promovând misiunea pentru o viaţă îndelungată, mai sănătoasă şi mai fericită. Consultanţii noştri vă stau la dispoziţie spre a vă oferi produsele Zepter Home Art, Medical, Home Care şi Cosmetics – destinate preparării şi păstrării sănătoase a hranei, prevenirii şi tratamentului afecţiunilor, transformării locuinţelor în medii perfect igienizate şi îngrijirii personale de excepţie.
Ne puteţi contacta la telefon: 021.30.20.499, e-mail: callcenter1@zepter.ro, la sediul companiei, Bd. Unirii nr. 70, bloc J4 – J5, sector 3, Bucureşti sau pe adresele web www.zepter.ro, www.bioptron.ro.
market@zepter.ro