Premii de 17.000 EUR la competitia de design lansata de Zepter International

BUCURESTI - 29 septembrie 2006

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Compania Zepter îi invită pe artiştii şi designerii români să participe la “Snack-Bowl Set” 2006, un concurs internaţional de design pentru seturi de boluri artizanale pentru gustări.

Premii de 17.000 EUR la competitia de design lansata de Zepter International

Această acţiune se încadrează în preocupările companiei Zepter de sprijinire a culturii atât în România cât şi la nivel mondial, concursul de design artizanal fiind deja la a treia ediţie.
Premiile sunt în valoare de 10.000 EUR (cash) - Premiul I, 4.000 EUR (în produse Zepter) - Premiul II, 3.000 EUR (în produse Zepter) - Premiul III şi vor fi acordate de Zepter International Design Award - ArtZept.
Lucrările vor fi evaluate de un juriu internaţional format din arhitecţi, designeri, artişti plastici, profesori, istorici şi critici de artă renumiţi pe plan mondial.
Seturile de boluri artizanale selectate şi premiate vor fi expuse în marile oraşe europene în cadrul expoziţiilor Zepter şi a galeriilor de artă, în perioada 2006-2007.
Data limită de depunere a lucrărilor împreună cu formularul de aplicare, portofoliul artistului şi fotografiile lucrărilor este 25 octombrie 2006.
Pentru informaţii suplimentare, puteţi vizita siturile www.artzept.com sau www.zepter.ro.

Despre Zepter International Romania

Compania Zepter International este lider mondial în comercializarea produsele de consum de înaltă calitate prin intermediul vânzărilor directe. Gama largă de produse Zepter cuprinde: produse medicale, produse cosmetice, accesorii artistice pentru casă, produse pentru igienizarea locuinţei şi securitatea casei, servicii bancare, asigurări şi telecomunicaţii, precum şi produse de lux.
Dept. Marketing
021-3020455
market@zepter.ro