Zepter a lansat a V-a ediţie a concursului internaţional de design ArtZept

BUCURESTI - 2 iulie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Compania Zepter îi invită pe designerii şi artiştii români să participe la “Cookie Jar” 2008 (Recipiente pentru fursecuri), ediţia de anul acesta a concursului internaţional de design ArtZept

Zepter a lansat a V-a ediţie a concursului internaţional de design ArtZept

Concursul ArtZept a luat naştere în 2004, la iniţiativa Dnei Madlena Zepter, recunoscută pentru preocuparea sa pemanentă pentru artă.

Premiile sunt în valoare de 10,000 EUR (cash)- Premiul I, 4,000 EUR (în produse Zepter)- Premiul II, 3,000 EUR (în produse Zepter)- Premiul III şi vor fi acordate de Zepter International Design Award-ArtZept.

Lucrările vor fi atent selectate de un juriu de elită Artzept, din care fac parte nume importante din domeniul artei, designului, arhitecturii şi designului industrial şi care au avut colaborări de succes cu cele mai mari companii din lume.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în decembrie 2008, la Paris.
Cele mai bune lucrări vor fi expuse în cadrul unei expoziţii itinerante organizate de Zepter International în magazinele proprii din cele mai importante oraşe ale lumii şi vor fi incluse în catalogul expoziţiei.

Data limită de depunere a lucrărilor împreună cu formularul de aplicare, portofoliul artistului şi fotografiile lucrărilor este 25 octombrie 2008.

Pentru informaţii suplimentare, puteţi vizita site-urile www.artzept.com sau www.zepter.ro.

Despre Zepter International Romania

Zepter International produce, vinde şi distribuie bunuri de larg consum, exclusive şi de cea mai bună calitate, în peste 40 de ţări de pe cinci continente ale lumii, inclusiv în România, unde sărbătoreşte anul acesta 15 ani.


Dept. Marketing
Tel. 021/30.20.455, 021/30.20.477
market@zepter.ro