Zero Based Budgeting

Definitie Zero Based Budgeting

Metoda de stabilire a bugteului in care vanzarile si cheltuielile anterioare sunt ignorate compania formuleaza obiectivele de profit, determina actiunile care vor fi necesare pentru atingerea acestor obiective si estimeaza cheltuielile care vor fi necesare pentru noile actiuni.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Zero Based Budgeting? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Zero Based Budgeting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Zero Based Budgeting. Definitiile termenilor despre Zero Based Budgeting cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Zero Based Budgeting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Zero Based Budgeting.