Dacia Duster va stationa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

BUCURESTI - 4 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

In perioada 7 – 9 mai 2010, Targului Imobiliar PROJECT EXPO va aduce in atentia vizitatorilor atat o bogata colectie de oferte imobiliare accesibile, cat si posibilitatea de a admira noul model de masina, Dacia Duster.

Dacia Duster va stationa la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Si pentru ca odata cu achizitionarea unei case trebuie sa ai si o masina pe masura, Targul Imobiliar PROJECT EXPO va aduce, prin amabilitatea companiei Auto Cobalcescu , ocazia de a vedea expus cel mai nou si ravnit model Dacia, Dacia Duster.
Lansarea acestui model a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, iar feedback-ul specialistilor a adunat remarci precum “o adevarata revolutie, un produs incredibil, inovativ, spectaculos, principalul vehicul de profit al Dacia in urmatorii ani”. Dacia Duster se impune prin statura si cucereste prin liniile ferme, fiind robust, protector si pregatit pentru aventura off-road. Design-ul futurist al carcasei pastreaza valorile principale ale marcii – simplitate, robustete si autenticitate.
Acest nou model va putea fi admirat in perioada 7 – 9 mai la intrarea in Palatul Copiilor din Bucuresti cu ocazia Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce-si asteapta vizitatorii in intervalul orar 10.00 – 18.00.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati site-ul www.projectexpo.ro!Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
0732429833
karina.condei@projectexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zero-point-consulting/dacia-duster-va-stationa-la-targul-imobiliar-project-expo