Scandinavia Residence se lanseaza in week-end la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

BUCURESTI - 5 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

Vineri, 7 mai 2010, Targul Imobiliar PROJECT EXPO va gazdui lansarea ansamblului Scandinavia Residence, promovat in exclusivitate de Premium Imobiliare . Evenimentul se va desfasura la Palatul Copiilor din Bucuresti, incepand cu ora 10.30.

Scandinavia Residence se lanseaza in week-end la Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Noul proiect al dezvoltatorului BDY Invest, reprezentanta din Romania a fondului de investitii finlandez Ahlstrom Capital, ce va fi prezentat in exclusivitate in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO este localizat pe Soseaua Alexandriei, insumand un numar de 7 blocuri P+4 compuse din 420 apartamente, cu o dispunere de 1, 2 sau 3 camere, ce vor fi disponibile in cursul acestui an.
Lucrarile la primele doua blocuri sunt deja in curs, termenul de predare fiind in luna decembrie 2010.
Viitorii proprietari pot achizitiona o locuinta in cadrul acestui complex cu preturi incepand de la 41.000 Euro, cu TVA de 5% inclus, si avand un loc de parcare gratuit.

Scandinavia Residence face parte, impreuna cu Fortuna Residece, din proiectul WRP West Residential Park. Conceput ca una dintre cele mai mari zone rezidentiale din vestul Bucurestiului, acest proiect va cuprinde un numar total de 714 unitati locative cu o investitie de peste 25.000.000 Euro.

Printe facilitatile de care vor beneficia viitorii proprietari se numara: paza , locuri de joaca pentru copii, spatii verzi si locuri de promenada, drum asfaltat (inclusiv in incinta ansamblului), sistem de canalizare racordat la reteua publica, iluminat public stradal, loc de parcare gratuit pentru fiecare apartament si locuri de parcare pentru vizitatori. In interiorul ansamblului rezidential, proprietarii se vor bucura de prezenta unui supermarket si a unei gradinite.

Constructia noului ansamblu Scandinavia Residence are la baza o arhitectura moderna, cu terase spatioase si spatii vitrate mari. Constructia este realizata pe cadre de beton cu zidarie poroterm, inclusiv compartimentarile interioare. Atat finisajele interioare, cat si cele exterioare sunt realizate cu materiale de cea mai buna calitate, noua constructie beneficiind de parchet in dormitoare si living, placaj ceramic in bucatarii, bai si holuri, usi interioare Westag, ferestre mari din tamplarie P.V.C. profil pentacameral cu aspect de lemn de stejar si geam termoizolant, glafuri interioare placate cu granit.
Dotarile fiecarei locuinte sunt compuse din aer conditionat, corpuri de iluminat, centrala termica Buderus (individuala pentru fiecare apartament), lift si spatii comune placate cu granit, spatii verzi cu irigare automatizata. Apartamentele situate la parter vor avea inclusa si o gradina proprie. Apartamentele vor fi predate complet finisate si cu toate dotarile incluse, iar contorizarea consumului de gaz, curent electric, apa se va face in maniera individuala.

Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
0732429833
karina.condei@projectexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zero-point-consulting/scandinavia-residence-se-lanseaza-in-week-end-la-targul-imobiliar-project-expo