Targul Imobiliar PROJECT EXPO sustine APAIR

BUCURESTI - 29 aprilie 2010

Comunicat tip General in Constructii

Targul Imobiliar PROJECT EXPO a incheiat un parteneriat cu Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania (APAIR) pentru cea de-a saptea editie a acestui eveniment imobiliar, ce se va avea loc in perioada 7 – 9 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO sustine APAIR

APAIR este prima asociatie profesionala a agentilor imobiliari din Romania, principalul obiectiv fiind acela de a le oferi membrilor asociatiei posibilitatea de a-si promova serviciile profesionale catre consumatori si de a oferi indrumare privind cadrul legal al efectuarii acestei activitati.
“APAIR, ca singura asociatie profesionala a agentilor imobiliari din Romania, este increzatoare ca parteneriatul incheiat cu PROJECT EXPO este in beneficiul membrilor sai si, mai mult, in beneficiul tuturor agentilor imobiliari si consumatorilor de servicii imobiliare care vor vizita acest targ. APAIR va folosi acest exceptional prilej in vederea promovarii serviciilor asociatiei si isi propune participarea la toare evenimentele PROJECT EXPO”, declara Dan Negulescu, Presedinte APAIR.
In cadrul celei de-a saptea editii a Targului Imobiliar PROJECT EXPO, la standul APAIR, reprezentantii asociatiei vor oferi informatii asupra drepturilor si obligatiilor pe care le au atat agentii imobiliari, cat si consumatorii, vanzatori sau cumparatorii.
„Sustinem APAIR in demersurile de profesionalizare a pietei imobiliare romanesti si ne bucura atat aceasta asociere, cat si faptul ca am putut oferi o platforma de expunere a obiectivelor asociatiei catre public” declara Sorin Sararu, co-organizator PROJECT EXPO.
Alte informatii despre Targul Imobiliar PROJECT EXPO se pot obtine accesand site-ul www.projectexpo.ro.Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
0732429833
karina.condei@projectexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zero-point-consulting/targul-imobiliar-project-expo-sustine-apair