Un autoturism cadou la achizitionarea unei locuinte numai la Targul Imobiliar PROJECT EXPO!

BUCURESTI - 7 mai 2010

Comunicat tip General in Constructii

In cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, ce se desfasoara in acest week-end la Palatul Copiilor din Bucuresti, agentia imobiliara Premier Service a pregatit, in exclusivitate, o promotie greu de refuzat pentru vizitatori. La orice locuinta cumparata din proiectul Gama Residence , fie ca este vorba de o garsoniera, de un apartament cu doua camere sau de un apartament cu trei camere, viitorul posesor va primi cadou o masina noua, o Dacia Logan.

Compania Premier Service propune proiectul Gama Residence, un ansamblu ce intruneste toate calitatile necesare unui proiect de top. Pozitionat pe Soseaua Oltenitei, chiar pe granita ce delimiteaza Capitala de orasul Popesti-Leordeni, proiectul ofera un adevarat spectacol de arhitectura, functionalitate si bun gust.
Exclusiv in perioada Targului Imobiliar PROJECT EXPO, Premier Service ofera un autoturism marca Dacia Logan la orice locuinta achizitionata in cadrul acestui ansamblu rezidential. Persoanele ce nu vor opta pentru aceasta variata, pot beneficia de scaderea sumei masinii din pretul locuintei.
Proiectul este structurat pe 5 niveluri si are in componenta sa garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere si chiar spatii de utilitate publica ( la parterul imobilului).
Eleganta exterioara se transmite si in interior, spatiile locative fiind structurate ingenios si practic.
Preturile pentru o garsoniera “la cheie” incep de la 44.000 Euro, pentru un apartament de 2 camere “la cheie” de la 51.000 Euro, iar preturile pentru un apartament de 3 camere in cadrul acestui ansamblu pornesc de la 91.500 Euro.
Targul Imobiliar PROJECT EXPO va fi deschis pana duminica si isi intampina vizitatorii cu o abundenta de oferte imobiliare accesibile in intervalul orar 10.00 – 18.00.


Despre Zero Point Consulting

Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Karina Condei
0732429833
karina.condei@projectexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/zero-point-consulting/un-autoturism-cadou-la-achizitionarea-unei-locuinte-numai-la-targul-imobiliar-project-expo